MAJSTORE / Pogledajte kako se Modric oduzio navijacima za ovacije

Hrvatski reprezentativac Luka Modric sinoc je prilikom ulaska u igru u 58. minuti dvoboja uzvrata osmine finala Lige prvaka izmedu Real Madrida i Schalkea, dobio ovacije prepunog Santiago Bernabeua.

11.3.2015.
8:37
VOYO logo

Luka Modric se nakon 114 dana pauze zbog teske ozljede hvatista misica lijeve natkoljenice, konacno vratio na nogometne travnjake. Hrvatski reprezentativac usao je u igru u 58, minuti uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka izmedu Reala i Schalkea umjesto Khedire, i to u trenutku kada su navijaci na Santiago Bernabeu bili isfrustrirani zbog rezultata 3:3. Kada su domaci navijaci ugledali Luku kako se priblizava aut liniji, pljesak se prolomio slavnim stadionom. Konacno su ga docekali!

Od kada je ispao iz pogona, igra Reala je sve vise pocela padati. Njegovim izostankom se vidjelo koliko Hrvat znaci za Madridane. Njegova sposobnost kontrole lopte, pregled igre, i tehnicke mogucnosti nezamjenjivi su u Realu. Njegovim ulaskom europski prvak je dobio na posjedu lopte i dominaciji na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduse, Luka nije dosao u sansu, niti jednom nije pucao po golu, ali je ostvario stopostotni ucinak od 16 tocnih dodavanja iz 16 pokusaja. Time se Modric oduzio navijacima za ovacije koje je dobio prilikom ulaska u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modric je zamalo imao los povratnicki debi. Naime, u 62. minuti igrac Schalkea Barnetta opalio je loptu koja se odbila Luki od natkoljenice i prohujala tik od gola. Bila bi velika steta da je Modric zabio autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo