[VIDEO] NADREALNE SCENE U KATRU: / Otvorili novi stadion, na tribinama bili kartonski navijači i 20 tisuća ljudi, kažu da su svi testirani

Image
Foto: Profimedia

Na stadionu Al-Rayyan, koji može primiti 40.000 mjesta i smješten je na 24 km zapadno od glavnog grada Dohe, na SP 2022. igrat će se sedam utakmica - do osmine finala

19.12.2020.
20:09
Profimedia
VOYO logo

Nadrealne scene u jeku koronapandemije stižu nam iz Katra u kojem je otvoren jedan od najmodernijih stadiona na svijetu. Na tribinama je bilo 20 tisuća ljudi, a organizatori tvrde da su svi oni testirani na korona virus.

Stadion je otvoren za finale lokalnog natjecanja Emirovog kupa u kojem su se našli favorit Al-Sadd, kojeg vodi bivši španjolski reprezentativac i zvijezda Barcelone Xavi Hernandez, i Al-Arabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio i Infantino

Na stadionu Al-Rayyan, koji može primiti 40.000 mjesta i smješten je na 24 km zapadno od glavnog grada Dohe, na SP 2022. igrat će se sedam utakmica - do osmine finala.

Na stadion su mogli ući samo gledatelji koji su imali negativan test na koronavirus, a među njima je katarski čelnik emir šeik Tamim ben Hamad Al-Thani i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo