VIDEO: / Maradona se opet poklonio Messiju

Nakon što je Messi fenomenalnim golom Realu mnoge podsjetio na slavni Maradonin gol Englezima, javio se i Mali zeleni koji se još jednom poklonio najboljem nogometašu svijeta.

29.4.2011.
20:08
VOYO logo

Maradona je u intervjuu La Pulgi izjavio da je Messi još jednom dokazao da je iznad svih te napomenuo da će čovječanstvo najboljeg nogometaša u povijesti birati između njih dvojice.

"Ključno je to da smo mi jedini Argentinci koji su pokorili Europu, dok mnogi drugi nisu mogli proći niti Rio de la Platu. Jako volim Messija i sretan sam svaki puta kada ga vidim na travnjaku. Dva argentinca na vrhu ljestvice najboljih nogometaša svijeta, zamislite samo što si misli Pele", izjavio je Maradona i 'očešao' legendarnog Brazilca koji je prije koji dan izjavio kako je "Pele još uvijek najbolji igrač svijeta koji je ikada postojao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Maradona još uvijek odbija rangirati sebe i Messija na vječnoj ljestvici:

"Zašto Messi ili ja? Mi smo obojica na vrhu. Ja sam dominirao tijekom svoje karijere, a on čini isto. Na kraju povijesti ćemo vidjeti tko je bio bolji", na jednostavan način je Maradona odgodio tešku odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104270794006 arti-201104290368006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo