VIDEO, LUDO KOLO U ENGLESKOJ: / Tottenham srušio Manchester United u debiju Sancheza, Bournemouth šokirao Chelsea

Image
Foto: AFP

Pobjeda Spursa, ali za iznenađenje kola pobrinuo se Bournemouth

31.1.2018.
23:21
AFP
VOYO logo

U derbiju 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na Wembleyju pobijedio Manchester United 2-0, a za iznenađenje kola pobrinuo se Bournemouth koji je na Stamford Bridgeu pobijedio prvaka Chelsea 3-0.

Rekordni pogodak Danca u dresu Spursa

Tottenham je načeo mrežu 'Crvenih vragova' već u 11. sekundi utakmice golom Christiana Eriksena što je jedan od najbržih golova u povijesti Premier lige. Rekord drži također, jedan igrač Tottenhama, Ledley King koji je u prosincu 2000. u susretu protiv Bradford Cityja zabio pogodak u desetoj sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ERIKSEN ZA POVIJEST ENGLESKE LIGE: Nevjerojatni Danac zabio Manchester Unitedu jedan od najbržih golova ikad

Za 2-0 zabio je Phil Jones u vlastitu mrežu u 28. minuti utakmice. Kieran Trippier je ubacio s desne strane, a Jones nespretno svladao vlastitog vratara. Za United je nastupio Alexis Sanchez koji je ovoga tjedna stigao iz Arsenala, ali neće po dobrome pamtiti prvi nastup u dresu Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je na stadionu Wembley pratilo 81,978 gledatelja, što je novi rekord Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OKONČAN TRANSFER KOJI SE DUGO NAJAVLJIVAO: Sanchez je igrač Manchester Uniteda, Mkhitaryan odlazi u Arsenal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za iznenađenje kola pobrinuo se Bournemouth koji je šokirao Chelsea pobijedivši na Stamford Bridgeu 3-0. Bournemouth je prvi put u svojoj povijesti jednom klubu iz uglednog 'Top šest' društa (Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham) zabio tri gola na gostovanju, a strijelci su bili Callum Wilson (51), Junior Stanislas (64), Nathan Ake (67).

https://streamable.com/yc2yl

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani rutinski održavaju prednost na vrhu

Manchester City je rutinski odradio dvoboj protiv West Bromwich Albiona pobijedivši 3-0 pa sada ima čak 15 bodova više od gradskog suparnika Uniteda na drugom mjestu. Golove su zabili Fernandinho (19), Kevin de Bruyne (68) i Sergio Aguero (89).

https://streamable.com/5aeao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić na tribini za Everton

Everton je pobijedio Leicester City 2-1, a susret je obilježio veliki doseg Sama Allardycea koji je odradio tisućitu utakmicu u karijeri upisavši 389. pobjedu uz 263 neodlučena ishoda i 348 poraza. Pobjedu Evertonu donio je dvostruki strijelac Theo Walcott (25, 39), dok je pogodak za goste zabio Jamie Vardy iz kaznenog udarca u 71. minuti. Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić nije bio u krugu kandidata za domaći sastav.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 68 bodova, Manchester United je drugi sa 53 boda, Liverpool je treći sa 50 bodova koliko ima i Chelsea na četvrtom mjestu. Na petoj poziciji je Tottenham sa 48 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo