VIDEO, LOVREN DONIO POBJEDU LIVERPOOLU: / Hrvat iz teške pozicije Redsima donio tri boda u sudačkoj nadoknadi

Image
Foto: Screenshot

Lovrenov udarac samo je na crti potvrdio Ragnar Klavan

1.1.2018.
18:11
Screenshot
VOYO logo

Liverpool je u gostima kod Burnleya stigao do pobjede od 2-1 u vrlo dramatičnoj utakmici. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a prvi pogodak na utakmici zabio je Mane u 61. minuti odličnim udarcem ljevicom s ruba kaznenog prostora. Vratar Burnleya, Pope, danas je bio odličan, ali ovaj snažan udarac koji je završio ispod same prečke nije mogao zaustaviti.

Domaćini su pritiskali pred sam kraju utakmice, što im se u konačnici i isplatilo jer je Gudmundsson zabio za poravnanje rezultata u 87. minuti. No njihovo veselje pokvario je hrvatski stoper, Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je nakon jednog dosuđenog slobodnog udarca za Liverpool došao na skok u 93. minuti i iz teške situacije (leđima okrenut od gola) odlično pucao glavom. Lopta je išla u gol i zasigurno bi završila u mreži, ali na gol crti ju je za svaki slučaj zakucao Lovrenom partner iz obrane, Ragnar Klavan, i tako Redsi donio veliku pobjedu i nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je na svom terenu bio bolji od Huddersfielda sa 3-0. Mahrez je goste načeo u 53. minuti, Slimani je rezultat povećao samo sedam minuta kasnije, a potvrdu pobjede donio je Albrighton u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle je pak došao do važne pobjede u gostima kod Stokea kojom se odmaknuo od dna ljestvice. Junak Benitezove momčadi bio je Perez koji je jedini gol zabio u 73. minuti.

U prvoj utakmici dana, Brighton je na svom terenu protiv Bournemoutha odigrao 2-2. Domaćini su poveli golom Knockaerta u 5. minuti, a na 1-1 izjednačio je Cook u 33. minuti. Novo vodstvo Brightonu donio je Murray u 48.minuti, a konačan rezultat postavio je Wilson u 79. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo