VIDEO: / Policija upala u hotel i uhitila još 80 BBB-a!

Ipak nije moglo bez nereda. Osamdesetak navijača Dinama i stotinjak PSG-ovih sukobili su se u ponedjeljak oko 22 sata u pariškom okrugu Bastille.

6.11.2012.
8:53
VOYO logo

Zagrebački navijači ipak su uspjeli doći do Pariza, te su se večer prije susreta 4. kola Lige prvaka između PSG-a i Dinama u glavnom gradu Francuske potukli s ozloglašenim huliganima domaćeg kluba.

Po pisanju francuskih medija, u okršaju kod pariškog trga Place de la Bastille korištene su boce, palice, kamenje i baklje, a unatoč brzom dolasku policije, sukob je bio krvav i u njemu je teško stradao jedan hrvatski navijač, dok ih je nekoliko lakše ozlijeđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je francuski ministar policije još prije nekoliko dana objavio da je hrvatskim navijačima zabranjen dolazak na utakmicu, a sukladno prethodnom dogovoru dviju policija i klubova, što je važilo i za francuske navijače za vrijeme prve utakmice u Zagrebu, obračun se dogodio jer francuska policija nije na granici uspjela spriječiti ulazak više desetaka hrvatskih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su u obračunu BBB-a s nešto većim brojem francuskih huligana privedene 24 osobe, a jedna je s teškim ozljedama završila u bolnici. Francuski mediji javljaju i da je tijekom utorka privedeno još osamdesetak navijača Dinama koji su stigli do Pariza i to u njihovom hotelu.

"Provjerit ćemo jesu li danas uhićeni navijači sudjelovali u jučerašnjoj tučnjavi", izjavio je za francuske medije izvor blizak policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontradiktorne su i informacije o tome da je tučnjava dogovorena, kao i o samom ishodu. Francuzi tvrde da su deblji kraj izvukli Bad Blue Boysi, dok naši navijači imaju drugu verziju.

Utakmica PSG-a i Dinama igra se u utorak u 20.45 sati, a iz francuske policije su objavili da će, po informacijama kolega iz Hrvatske, na utakmicu pokušati doći između 150 i 200 BBB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo