[VIDEO] KAKVA JE SUDBINA HNL-A, ŠTO ĆE BITI S DALIĆEM? / Konačno smo dobili odgovor na ova pitanja

Image
Foto: Screenshot: RTL

Ključni HNS-ov operativac Marijan Kustić gostovao je u studiju RTL-a

18.3.2020.
20:32
Screenshot: RTL
VOYO logo

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako prvoligaška nogometna sezona mora biti završena do 28. lipnja poštujući tako odluku krovne europske nogometne organizacije Uefe.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebno je započeti s natjecanjem najkasnije sredinom svibnja

Da bi se preostali susreti u potpunosti odradili, potrebno je započeti s natjecanjem najkasnije sredinom svibnja. U Hrvatskom nogometnom savezu razmatraju i ostale scenarije, prate se preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i kao što ključni HNS-ov operativac Marijan Kustić kaže, još uvijek je teško procijeniti što će se u budućnosti dogoditi zbog pandemije koronavirusa, koja je obustavila sportska natjecanja diljem svijeta.

Image
KORONA NAGRIZA KOSTUR VATRENIH: /

Ostajemo li bez Dalića i trojice ključnih igrača? Ne brinite se, stižu 'novi Vatreni' i izgledaju moćno

Image
KORONA NAGRIZA KOSTUR VATRENIH: /

Ostajemo li bez Dalića i trojice ključnih igrača? Ne brinite se, stižu 'novi Vatreni' i izgledaju moćno

Uefa preporučila, HNS usvojio

Izvršni direktor HNS-a Kustić gostovao je u srijedu navečer studiju RTL televizije. Danas je imao radnu skupinu na kojoj je, prema preporuci Uefe, donesena gore spomenuta odluka odluka. Znači, 10 kola je do kraja HNL-a i polufinale i finale hrvatskog Kupa. No, u Hrvatskoj se donose sve drastičnije mjere. Igrači su već 15 dana bez treninga, no preporuke Civilne zaštite moraju se poštovati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, danas smo imali sastanak kojeg je predvodio predsjednik HNS-a Davor Šuker, i po preporuci Uefe oni su dali rok da se nacionalna prvenstva završe krajnjim rokom 28. lipnja. Mi smo danas to i potvrdili na svom Izvršnom odboru", kazao je Marijan Kustić i dodao:

'Postoji više varijanti, i administrativnih'

"Ja bi bio najsretniji kad bi završili taj natjecateljski dio. Razgovarat ćemo i sljedećeg tjedna. Pratit ćemo cjelokupni razvoj situacije. Imat ćemo varijantu A, B i C. Postoji više varijanti, i administrativnih. Nama je najbitnije zdravlje naših igrača i o tome vodimo brigu. No, u ovom trenutku je teško išta mudro i pametno kazati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgođen je Euro, Zlatku Daliću ističe ugovor...

O Daliću

"Zlatko Dalić je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Davor Šuker će s njim napraviti razgovor i ne vidim ništa sporno da ne bude i dalje izbornik", istaknuo je Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sve još rekao, možete vidjeti u priloženom videu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo