VIDEO: / 'Kad dođem u Split, Maleš će dobiti po piksi'

'Malešovi potezi su katastrofalni za Hajduk, on je kupovao igrače kao da je na tržnici. Njegov je problem što njegova momčad ne može stvoriti šansu protiv Zadra i Splita.

29.8.2011.
14:17
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić održao je konferenciju na novinare kako bi odgovorio Hrvoju Malešu na njegove napade poslije Hajdukove utakmice sa Splitom. Maminjo je također otkrio kako zapravo stvari stoje u slučaju Josipa Šimunića.

"Pozdravljam vas sve skupa. Tema je Joe Šimunić i vladanje predsjednika Hrvoja Maleša", započeo je Mamić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nikada ne lažem i kada sam rekao da Joe Šimunić dolazi u Dinamo, nisam lagao. Mi smo potpisali predugovor s njim, a predsjednik Maleš laže jer želi opravdati svoju nesposobnost. Ova predstava mu nije bila potrebna. Šimunić je još uvijek igrač Hoffenheima i želi doći u naš klub, a nikako ne želi u Split."

Maleš nije domoljub

"Maleš je svjestan kako nema šanse dovesti Šimunića u Hajduk i ruši naše šanse. Joe ga je već odbio i rekao kako jedino želi igrati za Dinamo. Predsjednik Hajduka se predstavlja kao veliki domoljub, ali tako se ne ponaša. Sjetite se kada smo Bijelima prodavali Niku Kranjčara. Imali smo ponudu iz inozemstva, a naš predsjednik Barišić je naredio da hrvatski klub mora imati prednost u odnosu na strani. To se zove domoljublje", napomenuo je Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleš nema pojma

"Malešovi potezi su katastrofalni za Hajduk, on je kupovao igrače kao da je na tržnici. Njegov je problem što njegova momčad ne može stvoriti šansu protiv Zadra i Splita. No, neće mene Maleš svađati s Hajdukom. On nema pojma, sad kad dođem u Split dobit će po piksi", kaže Mamić.

"Moram još napomenuti kako sam mislio da je sposoban, ali kad sam shvatio što je Hajduku napravio s Barcelonom, bilo mi je jasno da nema pojma o poslu. Cijela Hrvatska se emotivno ispraznila nakon te utakmice, zato i jesu bez šanse odigrali protiv Stokea i Zadra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ne može klozet papir kupiti dok nema sjednice NO-a, ne znam, možda ima neke nove ovlasti", rekao je Mamić na pitanje o tome kako će Hajduk zabraniti svojim igračima da nastupe za reprezentaciju.

Maleša treba izolirati

"Mislim da se Hajduk što prije mora riješiti Maleša jer će završiti u bankrotu. Njega treba izolirati, on je opasan za hrvatski nogomet. Odmah nakon što je izgubio od Zadra, najavio je istupanje iz lige, i sada kad nije uspio dobiti Split, pa opet prijeti. A nije svjestan da je u prvom dijelu na Parku mladeži mogao primiti pet komada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegiranje Brune Marića Mamić je prokomentirao:

"Ja nemam veze s delegiranjem sudaca. Ni u jednom trenutku nemam pojma tko sudi utakmicu i Hajduka i Dinama. Zašto Bruno Marić ne bi sudio utakmicu Hajduka? Pa on je jedan od tri najbolja suca u Hrvatskoj. Kategorički tvrdim da se ovdje radi o obmani javnosti. Već dugo godina cijeli koncept Hajduka se temelji na rušenju Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo i na cijenu karata za Ligu prvaka.

"Sve će se točno znati sutra kada cijeli plan iznese direktor Vrbanović. Od cijene karata do toga gdje će sjediti Mourinho prepustio sam njemu, a on će vas obavijestiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleš – padobranac

No, brzo se vratio na Hajduk.

"Je li vidite da Dinamo ima tri puta bolju ekipu od svakog kluba, uključujući i Hajduk. Mene interesira kako ću se družiti s Perezom, Laportom, i Redknappom, to je moje društvo. Dinamo je jedina institucija koja se brine o razvoju hrvatskog nogometa. Pisali ste da je od 5. 12. 2010. do 23. 7. Hajduk, koji je dioničko društvo, svoj proizvod u Splitu prodavao četiri puta, u osam i pol mjeseci, pa o čemu mi to pričamo? Ovo nije Hajduk, Hajduk je Poklepović, Ivić, braća Bego, Biće Mladinić, Vukas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni nikako da izmisle jednog normalnog predsjednika. Umjesto da suhim zlatom poploče tepih Frediju Fiorentiniju, bacili su ga da prima plaću, a ne radi posao. On kad ima krmelje, zna o nogometu koliko oni neće zajedno za 20 godina. Funkcioner se stvara dok ne umre, a jedinog koji razumije nogomet su marginalizirali. Maleš je jučer s padobranom pao u nogometne vode. Eto, hvala vam lijepo, pusa!", zaključio je Mamić.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108280102006 arti-201108280223006 arti-201108280395006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo