JURANOVIĆEV PRVI INTERVJU ZA NOVI KLUB: / 'Pomogao mi je bivši dinamovac, a kad sam čuo tko me zove, odmah sam rekao - idemo!'

Image
Foto: Legija Varšava, YouTube

U novoj momčadi će igrati s dva igrača koje dobro poznaje iz Prve hrvatske nogometne lige

31.7.2020.
13:17
Legija Varšava, YouTube
VOYO logo

Dvadesetčetverogodišnji hrvatski nogometaš Josip Juranović u petak je i službeno napustio redove splitskog Hajduka i postao članom poljske Legije iz Varšave, momčadi za koju igra još jedan hrvatski nogometaš Domagoj Antolić i Crnogorac koji je nosio dres Rijeke Marko Vešović.

Image
STIGLA POTVRDA S POLJUDA: /

Hajduk prodao jednog od ključnih igrača, pogledajte kako su se Bijeli oprostili od njega

Image
STIGLA POTVRDA S POLJUDA: /

Hajduk prodao jednog od ključnih igrača, pogledajte kako su se Bijeli oprostili od njega

“Sada već bivši desni branič Bijelih, nakon pet i pol godina provedenih u Hajdukovom dresu, karijeru nastavlja u vodećoj momčadi poljske lige, Legiji iz Varšave. U Hajduk je Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave. Za Bijele je debitirao kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom (travanj, 2015. godine). Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija”, napisali su iz Hajduka u službenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi intervju

Isti dan je Juranović dao i prvi službeni intervju kao igrač Legije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad mi je agent rekao da je Legia zainteresirana za mene, odmah sam rekao: 'Idemo!' Legia je uvijek prva i osvaja trofeje, igra i kvalifikacije za Ligu prvaka. Za mene je ovaj transfer prilika da na velikoj pozornici pokažem što mogu", rekao je u uvodu Juranović, koji će u novoj ekipi igrati s igračima koje poznaje od prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superlativi o Legiji

"Znam Antolić koji je bio kapetan Dinama i Vešovića koji je igrao za snažnu ekipu Rijeke koja je osvojila Kup i prvenstvo Hrvatske. Kad sam prije dvije godine pričao s Markom rekao mi je da je grad lijep i da uživa ovdje", poručio je Juranović u videu na YouTube kanalu Legije.

Juranovića je u dolazak u Legiju nagovorio bivši igrač tog kluba i zagrebačkog Dinama, Ivica Vrdoljak, koji mu je bivši menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrdoljak mi je o klubu i gradu govorio u superlativima. Jedva čekam kad ću zaigrati jer znam da ću igrati za najveći klub u zemlji. Dat ću sve da ispunim zahtjeva kluba, želim biti prvi na tablici i igrati Ligu prvaka", zaključio je.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo