Problemi za zvijezdu / Je li ovo dokaz namještaljke? Pojavila se snimka Neymara i manekenke koju je navodno silovao

Image
Foto: AP Photo/Silvia Izquierdo/Screenshot/Twitter

Pojavila snimka snimka iz sobe u hotelu u Parizu snimljena dan nakon navodnog silovanja

6.6.2019.
10:00
AP Photo/Silvia Izquierdo/Screenshot/Twitter
VOYO logo

Brazilski nogometaš Neymar neće nastupiti na Copa America zbog "težine" ozljede zgloba koju je zaradio na prijateljskoj utakmici protiv Katara u srijedu, objavio je Brazilski nogometni savez (CBF).

"Zbog težine ozljede Neymar se neće uspjeti oporaviti za sudjelovanje na Copa America koja se igra u Brazilu od 14. lipnja do 7. srpnja", stoji u priopćenju CBF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je u srijedu u prijateljskoj utakmici svladao Katar s 2-0, a Neymar je šepajući izašao iz igre u 17. minuti nakon što je izvrnuo desni gležanj.

"Neymar je pregledan i snimke su potvrdile da se radi o puknuću ligamenta u zglobu", navodi se u priopćenju CBF-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljne optužbe

Ozlijedi je svakako doprinijelo njegovo loše psihičko stanje zbog optužbi za silovanje s kojima se suočio nakon što ga je brazilska manekenka Najila Trindade optužila za silovanje u hotelskoj sobi u Parizu 15. svibnja.

Komentirajući optužbe, Neymar nije porekao odnos s manekenkom, ali tvrdi kako su na odnos pristale obje strane. Potom je javno objavio i njihove prepiske s WhatsAppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja sam žrtva nasilja i silovanja'', poručila je Najila za brazilske medije, no u javnost su iscurili podaci koji joj ne idu u korist, kao na primjer da se protiv nje vode neke parnice te kako duguje novac. Brazilska je manekanka priznala da ima manje financijske probleme, kazala je kako je izrazila želju da otputuje u Pariz na njegov račun kako bi spavala s nogometnom zvijezdom, no tvrdi sam seksualni čin bio nasilan te učinjen bez njenog pristanka.

Snimka iz sobe u Parizu

A onda se pojavila snimka snimka iz sobe u hotelu u Parizu snimljena dan nakon navodnog silovanja. Kameru je očito pripremila sama manekenka prije dolaska Neymara. Na snimci se vidi kako se prvo baca na njega, a onda odmah ona prva počinje s nasilnim ponašanjem. Kada se Neymar ustaje s kreveta snimka se prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Smiri se, smiri se. Ne udaraj me, ne, ne...'', čuje se kako joj govori nogometna zvijezda. Potom mu ona odgovara: ''Jučer si ti mene napao.''

''Ma kako? Gdje?'', odgovara joj Neymar, na što mu manekanka kaže: ''Ostavio si me ovdje samu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se snimka završava. Izgleda kako Neymaru nije bilo jasno o čemu ona priča. Snimku je objavila brazilska postaja Record u čiji se program javio Neymarov otac koji tvrdi kako snimka upravo dokazuje nevinost njegovog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim da ni ne moram braniti sina. Snimke govore sve. Jasno je da je video namjerno snimljen, no jedino što može dokazati da je moj sin napadnut. Ona je izazvala nasilje, a on je odgovorio. Shvaća i on da je sve ovo namješteno", kazao je.

Na pitanje smatra li da se Neymar samo branio, otac je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pa pogledajte snimku, namješteno mu je i ljudi to shvaćaju. Sve je snimano otkad je ušao u sobu. Bilo bi dobro za sve nas i istragu da vidimo cijelu snimku. Koliko znam, to i policija pokušava naći, cijelu snimku'', rekao je Neymarov otac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo