[VIDEO] JAVIO SE DARKO KOVAČEVIĆ IZ BOLNICE: / Legendarni srpski napadač otkrio detalje pucnjave, objavljene i prve snimke

Kovačević je bio u automobilu kada mu je napadač prišao iz manjeg automobila

7.1.2020.
23:01
Screenshot

U predgrađu Atene, u utorak oko devet sati navečer, za sada još uvijek nepoznati napadači pucali su iz manjeg automobila na legendarnog srpskog napadača Darka Kovačevića (46). Kovačević je dobio metak u nogu, kako grčka piše Protothema, a srećom Hitna pomo je brzo reagirala i prevezen je u bolnicu te je izvan životne opasnosti.

Kovačević, koji je donedavno bio sportski direktor nogometnog saveza Srbije, upucan je u svom automobilu ispred stana u predgrađu Atene, a navode grčki mediji da je 700 metara dalje od mjesta zločina policija pronašla automobil koji je pripadao počiniteljima, ali već je bio u plamenu i nisu uspjeli spasiti ništa od dokaza.

'Vidio sam čovjeka s pištoljem'

Kovačević je bio u automobilu kada mu je napadač prišao iz manjeg automobila. Izašao je iz vozila naoružan pištoljem i zatim prišao Kovačevićeu autu. Srbin se dobro snašao i instiktivno je reagirao te si je time možda spasio život. Kovačević je policajcima nakon nesreće prepričao detalje...

"Vidio sam čovjeka ispred automobila s pištoljem uperenim u mene. Instinktivno sam skočio desno i u tom trenutku me upucao, zatim je počeo trčati, ušao je u vozilo i nestao", rekao je Kovačević policiji odmah nakon pucnjave.

U međuvremenu su se pojavile i prve snimke.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali