Pogledajte smiješno priznanje: 'Nisam znao tko je Messi'

Sergio Agüero i Lionel Messi su danas bliski prijatelji, ali nije oduvijek bilo tako.

15.11.2014.
9:26
VOYO logo

Iako je Messi u vrijeme kad su se upoznali u argentinskoj U17 reprezentaciji već bio itekako poznat svjetskoj javnosti kao čudo od djeteta, Agüero ističe da mu je njegovo ime ime i prezime bilo potpuna enigma.

"Trebao sam navršiti 17 i obojica smo pozvani za neke prijateljske utakmice. Bili smo u kompleksu Argentinskog nogometnog saveza i sjedili smo za stolom s njim, Garayom i Formicom. On je sjedio pokraj mene", rekao je Agüero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam ga, ali nisam znao tko je on. Oni su razgovarali o Nikeovim kopačkama i Garay je rekao kako su zaista dobre. Tada je Leo rekao da su uvezene iz SAD-a, a ja sam si pomislio: 'Odakle je ovaj momak?' Nisam odolio i pitao sam ga: 'Kako se zoveš?' On mi je rekao Leo. Ja sam ga pitao za prezime i on je rekao Messi, ali ja ga nisam znao", dodao je sjajni napadač Građana, kojeg su svi zezali zbog nepoznavanja, pokazat će se kasnije, ponajboljeg svjetskog nogometaša svih vremena.

//www.youtube.com/embed/weStE1zPp60

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vremenom se dvojac zbližio kroz okupljanja argentinske reprezentacije, a Barcelonina zvijezda napisala je par riječi i u Agüerovoj autobiografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo