[VIDEO] INCIDENT KOJI JE GOTOVO SVIMA PROMAKAO: / Ronaldu je pao mrak na oči i zamalo se potukao s navijačem

Image
Foto: Profimedia

Dok se Cristiano pozdravljao poslije utakmice sa suigračima s leđa mu je prišao navijač

12.12.2019.
9:42
Profimedia
VOYO logo

Jednom od najboljih igrača današnjice, Portugalcu Cristianu Ronaldu, dogodila se poprilična neugodnost nakon posljednje utakmice skupne faze Lige prvaka. Juventus je rutinski odradio gostovanje kod Bayera i slavio je 2:0 golovima Higuaina i Ronalda, ali utakmicu na kraju Cristiano neće pamtiti po dobrom.

Naime, dok se Cristiano pozdravljao poslije utakmice sa suigračima s leđa mu je prišao navijač s mobitelom te se pokušao na silu fotografirati s njim. Napravio je to na poprilično grub način i vjerojatno je prepao Ronalda kada ga je s leđa uhvatio za vrat. Navijača je već progonio zaštitar pa je reakcija bila ekspresna, ali Ronaldova reakcija začudila je mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se iskupio

Naime, Portugalac gotovo nikada ne odbija pozirati s navijačima, čak se i samoinicijativno uputi među njih kako bi se s njim slikali. Do sada se Cristiano puno puta susretao s navijačima koji su upadali na teren, ali nikada nije ovako grubo reagirao jer činilo se na sekundu da će se krenuti s njim u fizički obračun, a navijač je zaista imao najbolju namjeru samo se slikati sa svojim idolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je Ronaldo napravio baš ono što mu i priliči, zamolio je zaštitare da ga propuste do navijača kako bi se s njima malo podružio, ali ipak je razlika kada on sam to zatraži i kada mu netko priđe s leđa te ga zgrabi za vrat, ma koliko taj čovjek možda imao dobre namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo