ovo morate vidjeti / VIDEO Incident kakav nogomet ne pamti: Vratar Chelsea odbio zamjenu, trener Sarri poludio!

Image
Foto: AP Images

Bizaran incident dogodio se tijekom finala engleskog Liga kupa. Vratar Chelseaja odbio je zamjenu i potkopao autoriret trenera Sarrija

24.2.2019.
21:47
AP Images
VOYO logo

Rijetko viđen incident dogodio se u nedjelju popodne u susretu finala engleskog Liga kupa, poznatog i pod nazivom Carabao kup. 

Image

Incident kakav nogomet ne pamti: Vratar Chelsea odbio zamjenu, trener Sarri poludio!

Image

Incident kakav nogomet ne pamti: Vratar Chelsea odbio zamjenu, trener Sarri poludio!

Nakon regularnog vremena i produžetk arezultat je bio 0-0, a uoči izvođenja jedanaesteraca trener Bluesa Maurizio Sarri htio je napraviti izmjenu te izvući svog golmana Kepu Arrizabalagu zbog lakše ozljede, no mladi Španjolac šokirao je svojim postupkom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezervni argentinski vratar Willy Caballero je bio spreman ući u igru, ali Kepa nije pristajao na to. Mahao je prema aut liniji gdje su stajali Sarri i Caballero i rukom gestikulirao da ne želi izići iz igre. 

Na izlazak iz igre pokušao ga je nagovoriti i suigrač David Luiz, no Kepinoj tvrdoglavosti nije bilo kraja. Sarri, koji je ionako na rubu klupe Chelseaja i pod teškom paljbom medija i javnosti, razumljivo je potpuno poludio na reakciju Kepe te otišao u tunel prema svlačionici. Ubrzo se vratio, no bilo je vidljivo kako Talijan kipi od bijesa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inzistiranje Kepe u konačnici se nije isplatilo Chelseaju, Španjolac je obranio jedan penal, no za Chelsea su promašili Jorginho i David Luiz pa je City mogao početi slaviti naslov Liga kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarri je nakon utakmice sve predstavio kao - nesporazum:

"Čuo sam da postoji problem. Shvatio sam da Kepa ima grčeve i da neće moći braniti. Bio je to nesporazum. Mislim da je on bio u pravu, no moram pričati s njim da točno vidimo što je bilo", rekao je trener pa nadodao da je ponosan na svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto je u jednom trenutku i izašao sa stadiona, pa se vratio, Sarri je odgovorio:

"Morao sam se vratiti kako bih se smirio. Kepa je shvatio kako sam ja tražio zamjenu zbog njegova fizičkog problema, a on mi je rekao kako tog problema nema i bio je u pravu. Razgovarao sam s njim i razjasnili smo situaciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Chelsea je putem svog službenog Twittera poslao sličnu poruku:

"Maurizio Sarri je rekao kako je konfuzija oko Kepine zamjene 'veliki nesporazum' jer je on mislio kako igrača muči grč. No, sada kaže kako je Kepa bio u pravu i kako je mogao nastaviti s igrom iako je način na koji je to učinio bio pogrešan. Sarri sada mora razgovarati s Kepom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo