HRVATSKI NAVIJAČI U SLOVAČKOJ MALOM DJETETU PJEVALI USPAVANKU: / Ova snimka zasigurno će obići svijet

Image
Foto: Screenshot/Facebook

A momčad Zlatka Dalića morat će uspavanku otpjevati reprezentaciji Azerbajdžana u ponedjeljak

8.9.2019.
8:38
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija obradovala nas je u petak visokom pobjedom od 4:0 na gostovanju u Trnavi. Slovačka nije imala nikakve šanse na terenu, a na kraju se ispostavilo i da su na tribinama hrvatski navijači ostali jedini od kojih se moglo čuti navijanje.

Prema procjenama, oko tri tisuće Hrvata stiglo je u Slovačku na dan utakmice kako bi podržali Vatrene. Priredili su sjajnu atmosferu u centru grada, zabavljali se i pjevali, ali jedna pjesma izdvajale od drugih, onih klasičnih navijačkih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MAESTRALNA HRVATSKA IZNENADILA ĆIRU: /

'Moglo je biti 8:0! Dobili smo novi tandem u kojeg možemo i te kako vjerovati'

Image
MAESTRALNA HRVATSKA IZNENADILA ĆIRU: /

'Moglo je biti 8:0! Dobili smo novi tandem u kojeg možemo i te kako vjerovati'

Rijetko kad čujete navijače kako pjevaju dječje pjesmice, no za jedno dijete u kolicima otpjevali su hrvatski navijači "Zeku i potočić" kao uspavanku. Djetetova majka nije se mogla načuditi njihovoj pjesmi, a sve je uhvaćeno kamerom. Pogledajte i poslušajte kako je to izgledalo i zvučalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A momčad Zlatka Dalića morat će uspavanku otpjevati reprezentaciji Azerbajdžana u ponedjeljak. Moraju Vatreni do tri boda na nelakom gostovanju nakon što su se dobrano potrošili na gostovanju u Trnavi ako misle ostati u utrci za prvo mjesto u skupini.

Vatreni stigli u Baku

Iako je Azerbajdžan nakon četiri kola bez ijednog boda i gol-razlikom 4:12, hrvatska reprezentacija morat će pružiti maksimum ako želi do pobjede, a na to je upozorio i izbornik Zlatko Dalić, koji je nakon utakmice sa Slovačkom izjavio: "Ovo je bilo sjajno, ali moramo stati na loptu. Moramo se spustiti na zemlju, jer nas čeka teško gostovanje u Azerbajdžanu. Ako tamo ne ponovimo ovakvu igru onda nismo ništa napravili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je baš protiv Azerbajdžana otvorila kvalifikacije za Euro 2020. U ožujku je u Maksimiru slavila sa 2:1, iako su gosti poveli fantastičnim pogotkom Šejdajeva (19), a preokret i pobjedu "vatrenima" donijeli su Barišić (44') i Kramarić (79').

Wales je u petak na domaćem terenu jedva dobio Azerbajdžan sa 2:1. Wales je poveo u 26. minuti autogolom Pašajeva, koji je ogledni primjer neshvatljive smušenosti. Azerbajdžan je izjednačio golom Mahira Emrelija (58), a pobjedu Walesu donio je Gareth Bale u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 9. rujna, osim utakmice Azerbajdžan - Hrvatska (18.00), na rasporedu je i susret Mađarska - Slovačka (20.45). Nakon što su sve reprezentacije u skupini odigrale po četiri utakmice na ljestvici vode Hrvatska i Mađarska sa devet bodova, a Slovačka i Wales imaju po šest bodova, dok je na zadnjem mjestu Azerbajdžan bez ijednog boda.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo