VIDEO: / HRVAT U SREDIŠTU PAŽNJE! Bijes i telefonski pozivi zbog Lovrena

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za svoj Liverpool koji je u ponedjeljak navečer u 32. kolu Premierlige nadigrao Newcastle s 2:0.

14.4.2015.
19:00
VOYO logo

Naravno, nisu među Svrakama ljutiti na hrvatskog nogometaša, već na suca Leeja Masona koji je propustio dosuditi kazneni udarac nakon Lovrenovog neopreznog starta. Sporna se situacija dogodila u 38. minuti, pri rezultatu 1:0, kada je Lovren u svome šesnaestercu promašio loptu i pokupio suparničkog napadača Ayozea Pereza. Na opće iznenađenje, sudac je ostao nijem, što je razbjesnilo menadžera Newcastlea Johna Carvera.

On je nakon utakmice najavio da će kontaktirati šefa Sudačke komisije Mikea Rileyja kako bi dobio objašnjenje za spomenutu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eupOi5dhIep/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Bila je to velika pogreška koja je promijenila tijek utakmice. U tim smo se trenucima dizali i onda nam je napravljena šteta. Svi su vidjeli da je bio penal, čak je i menadžer Liverpoola Brendan Rodgers odmah rekao da je bio jedanaesterac. Nazvat ću Mikea Rileyja, vjerojatno će se složiti sa mnom, ali to nam neće donijeti ništa", jadao se Carver poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo