[VIDEO] DIVLJAČKI NASRTAJ NA REBIĆA: / Italija zgrožena prekršajem za zatvor Marokanca, kao i sramotnim potezom koji je uslijedio

Image
Foto: Screenshot

Ante Rebić ponovno je bio u udarnoj postavi Milana i ponovno imao važnu ulogu

21.7.2020.
23:57
Screenshot
VOYO logo

Momčad Milana slavila je sa 2:1 (2:1) na gostovanju kod Sassuola, u dvoboju 35. kola talijanskog nogometnog prvenstva u utorak navečer i privremeno se probila na peto mjesto Serie A koje vodi u Europsku ligu. Što se sve događalo u utakmici pogledajte - OVDJE.

Image
NEZAPAMĆENO LUDILO MIHAJLOVIĆA I GASPERINIJA U PRIJENOSU UŽIVO: /

'Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Prestani s*ati'

Image
NEZAPAMĆENO LUDILO MIHAJLOVIĆA I GASPERINIJA U PRIJENOSU UŽIVO: /

'Koji ku*ac pričaš s mojim igračima?! Prestani s*ati'

Ante Rebić ponovno bio u udarnoj postavi Milana

Dvostruki strijelac za "crveno-crne" bio je Zlatan Ibrahimović (19, 45+2), a u oba slučaja asistirao mu je turski nogometaš Hakan Calhanoglu. Caputo je iz kaznenog udarca (42) postigao jedini pogodak za Sassuolo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ponovno je bio u udarnoj postavi Milana i ponovno imao važnu ulogu u svojoj momčadi, iako se nije upisao u strijelce ili asistente. Naime, neopreznim startom na Rebiću u završnici prvog poluvremena Marokanac Bourabia je zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona.

Rebić se dobro zagradio u jednoj situaciji, pa je neoprezni Bourabia umjesto lopte s obje noge pokupio lijevu stajaću nogu napadača Milana koji je odmah pao na travu, kao pokošen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opasan i potencijalno pogibeljan start s leđa na nogu po Rebića

Start je bio jako opasan i potencijalno pogibeljan po Rebića, ali srećom završilo je bez težih posljedica za hrvatskog krilnog napadača iz Vinjana Donjih. Zato je najtežu disciplinsku posljedicu za ovu opasnu glupost dobio neoprezni Bourabia...

Usprkos tome što je već imao žuti karton, ušao je u Rebića bez pardona i silovito, otvorenom kopačkom, ne marivši da ga pritom možda može ozlijediti. Glavni sudac dvoboja Luca Pairetto pokazao mu je drugi žuti karton, ali je morao pričekati da Bourabia završi s valjanjem i glumom za "Oscara", nakon bezobraznog starta kojim je mogao slomiti Rebićevu nogu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumio je žrtvu, iako je on bio neosporni krivac. Svi koji su pratili ovu utakmicu vidjeli su što se dogodilo. Rebić mu je na to prišao i rekao da prestane glumiti i da se odmah ustane. Tu situaciju pogledajte - OVDJE.

Milan je sa 59 bodova izbio na petu poziciju, ispred Rome (58) i Napolija (56) u borbi ove tri momčadi za dva mjesta u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je na rasporedu šest od preostalih utakmica 35. kola

U srijedu na rasporedu šest od preostalih utakmica 35. kola, a sastaju se: Parma - Napoli (19.30 sati), Inter - Fiorentina, Lecce - Brescia, Sampdoria - Genoa, SPAL - Roma i Torino - Verona (sve u 21.45).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija - 35. kolo Sassuolo - Milan 1:2 (21.45) Atalanta - Bologna 1:0 (Muriel 63)

Parma - Napoli (sri, 19.30) Inter - Fiorentina (sri, 21.45) Lecce - Brescia (sri, 21.45) Sampdoria - Genoa (sri, 21.45) SPAL - Roma (sri, 21.45) Torino - Verona (sri, 21.45) Udinese - Juventus (čet, 19.30) Lazio - Cagliari (čet, 21.45)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo