[VIDEO] DIRLJIVE SCENE IZ ENGLESKE BOLNICE RASPLAKALE SU I VELIKOG JURGENA KLOPPA: / Zbog ovoga nije mogao zaustaviti suze

Image
Foto: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Klopp je nedavno poslao emotivnu poruku koja je dirnula brojne ljubitelje nogometa, a sada je i on čuo nešto zbog čega se rasplakao

27.3.2020.
15:26
BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Poput ostatka svijeta, i Engleska vodi veliku borbu protiv koronavirusa. U toj zemlji zabilježeno je oko 12 tisuća slučajeva i skoro 600 umrlih i cijela zemlja je u samoizolaciji.

Koronavirus je utjecao i na svijet sporta u kojemu su gotovo sva natjecanja prekinuta, a sportaši u javnost šalju poruke podrške i pozivaju na oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajna pjesma

Takvu poruku je prije nekog vremena poslao i trener Liverpoola Jurgen Klopp koji je svojim riječima izazvao oduševljenje fanova svojeg Liverpoola, a u petak je njega dirnula scena iz jedne bolnice u tom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o prizoru u jednoj bolnici gdje su članovi osoblja, odijeljeni zaštitnim staklom, počeli pjevati "You'll never walk alone", poznatu pjesmu navijača njegovog Liverpoola. Kloppa je to toliko dirnulo da nije mogao suspreznuti suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo