VIDEO: / Dirljiv susret sina Cristiana Ronalda i Messija koji je sve oduševio

Portugalski nogometni genijalac Cristiano Ronaldo je prije dva dana na svečanosti u Zurichu dobio 'Zlatnu loptu', nagradu koja se dodijeljuje najboljem nogometašu svijeta u protekloj godini.

14.1.2015.
10:09
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je najbolji nogometaš današnjice, bez premca! Portugalski majstor je po drugi puta za redom dobio "Zlatnu loptu", nagradu koja se dodijeljuje najboljem nogometašu svijeta protekle godine. Napadač Real Madrida je slavio u konkurenciji u kojoj su još bili i Lionel Messi, te vratar Manuel Neuer. Na svečanosti dodijele nagrade, koja je održana prije dva dana u Zurichu, dogodila se i jedna zanimljiva situacija. Naime, sa Ronaldom na dodijeli "Zlatne lopte" bio je i njegov sin Cristiano Junior. Po završetku same svečanosti mali Ronaldo je sjedio sa svojim tatom.

Tada je u prostoriju ušao Lionel Messi, a kada ga je Cristiano Junior ugledao, odmah mu je potrčao i pozdravio se sa njime. Messiju je bilo drago zbog lijepe geste malog Cristiana, te ga je podragao po glavi. Ronaldo je nakon te situacije i sam priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Nb5D_4CZHGs

"Stalno gleda tvoje snimke na internetu i priča o tebi", rekao je tata Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako sa Cristianom Ronaldom na gala svečanosti nije bila njegova zaručnica Irina Shayk.

Europski mediji su odmah počeli sa špekulacijama o njihovom prekidu. Ono što je također fanovima Cristiana Ronalda upalo u oči je činjenica da lijepa ruska manekenka nije čestitala svojem dragom na uspjehu putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li to stvarno i istina, pokazati će se u narednim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo