VIDEO, DINAMO DOVEO DVA IGRAČA KOJI SU ODUŠEVILI STRUKU: / Jedan od njih Modrima je zabio s centra

Image
Foto: Screenshot

Korejska momčad uvjerljivo je osvojila ovaj jaki turnir, a Kimovi su oduševili struku te su u Dinamo vrlo zadovoljni što su ih uspjeli dovesti

11.1.2018.
8:08
Screenshot
VOYO logo

U Dinamo su u srijedu na dvogodišnju posudbu stigla dvojica korejskih nogometaša. Obojica su rođeni 1999. godine i članovi su Ulsana, momčadi koja je prošle godine osvojila turnir Mladen Ramljak pobijedivši u finalu Dinamo s uvjerljivih 4-0.

Riječ je o playmakeru, Kim Gyu Hyeongu koji je vjerojatno i najbolji igrač te momčadi te o Kimu Hyun-Woou, stoperu i kapetanu momčadi koji je proglašen najboljim igračem turnira. Hyunwoo je u finalu zabio treći gol za Ulsan i to na uistinu poseban način. Sudac ja na polovici terena označio prekršaj za Ulsan, a mladi Korejac snažno je opalio i prevario vratara Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korejska momčad uvjerljivo je osvojila ovaj jaki turnir, a Kimovi su oduševili struku te su u Dinamo vrlo zadovoljni što su ih uspjeli dovesti te će se odsada razvijati u omladinskoj školi kod Tomislava Rukavine, a mnogi u njima vide materijal i za prvu momčad Modrih, pišu Sportske Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo