VIDEO: / Cijela Srbija slavila poništeni gol!

'Gol, mislim da je gol... Gooool, goooool. Ne, ne... joooj ne, sudac je promijenio odluku', vikao je komentator prijenosa utakmice između Estonije i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2012.

30.3.2011.
15:03
VOYO logo

Centimetri su nedostajali Srbiji da u dvjema kvalifikacijskim utakmicama osvoji svih šest bodova i poveća svoje šanse za plasman na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Nakon što su prošloga tjedna velikim preokretom 2:1 pobijedili Sjevernu Irsku u Beogradu, u utorak im to nije pošlo za rukom protiv Estonije.

A bili su jako blizu. Igrale su se zadnje minute susreta kad je Marko Pantelić na snijegom pokrivenom terenu stadiona u Tallinnu zabio za 2:1. Sudac je prvo pokazao prema centru, zazelenilo se 2:1 i na rezultatima livescorea, ali Srbija te večeri nije imala sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon konzultacija s pomoćnikom, sudac je pokazao da je Pantelić ipak bio u zaleđu te je poništio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo razočarani. Imali smo dvije velike šanse, nismo ih iskoristili i što sad možemo? Sudac nije bio siguran je li Žigić igrao glavom i je li bio ofsajd. Odgodili su odluku i na kraju poništili gol", prokomentirao je Nemanja Vidić spornu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija si je tako, kao i Hrvatska, zakomplicirala situaciju u skupini C, gdje je Italija nedodirljiva s 13 bodova i utakmicom manje. Druga je Slovenija s jednakim brojem, kao i treća Srbija, ali obje reprezentacije imaju po utakmicu više od svih ostalih u skupini. Estonija je četvrta sa sedam bodova, Sjeverna Irska ima bod manje na 5. mjestu, a zadnji su Farski Otoci s jednim bodom.

Vezani članci:

arti-201103290790006 arti-201103290712006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo