[VIDEO] BJELICA OTKRIO HOĆE LI DOĆI PO MEDALJU ZA TITULU S DINAMOM: /

'Taj rastanak nije bio baš tako bezbolan...'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Bivši strateg Dinama i dalje je bez novog angažmana

2.7.2020.
22:50
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Poznati hrvatski trener Nenad Bjelica polovicom travnja raskinuo je ugovor sa zagrebačkim Dinamom kojeg je vodio do izvrsnih rezultata u domaćim i Europskim natjecanjima.

Do razlaza s vodstvom kluba došlo je koncem ožujka nakon što igrači i stručni stožer nisu pristali na smanje plaća po uvjetima kluba, a nakon odlaska iz Maksimira najviše ga se povezivalo s turskim velikanom Fenerbahčeom. Španjolski mediji dovodili su ga i u vezu s preuzimanjem prvoligaša iz te zemlje Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo dolazi

Sada je Bjelica progovorio za RTL i otkrio da još nije prihvatio niti jednu ponudu te da vjeruje kako će sljedeće sezone imati novi klub.

Njegov bivši klub Dinamo prije nekog vremena je osigurao novu titulu prvaka Prve hrvatske nogometne lige. Španjolski nogometaš Dani Olmo, koji je Modre napustio ove zime, već je najavio kako planira preuzeti medalju osvajača ovosezonske 1. HNL koja mu pripada, no Bjelica to ne namjerava napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Nenad Bjelica

"Ne, sigurno neću dolaziti na proslavu. Nitko me nije ni zvao, a i da me pozovu ne bih došao. Dinamo sada ima trenera koji je na kraju osvojio prvenstvo, kolike su moje zasluge neka procijene drugi", rekao je Bjelica i nastavio:

"Mi smo u 26 kola ostvarili lijepu prednost i napravili smo što smo napravili. Ja sebi osobno pripisujem tu titulu isto kao što si onu iz prve godine, kada sam došao na zadnju utakmicu, nisam pripisao."

Ima obaveza

Bjelica je rekao da će prihvatiti medalju ako mu je pošalju, ali i da sigurno neće doći na proslavu.

"Neću dolaziti, imam puno svojih obaveza, a nije bio ni taj rastanak baš tako bezbolan da bih se sada "nacrtao" u Maksimiru", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo