[VIDEO] BIZARAN INCIDENT NA PRIPREMAMA DINAMA: / Netko je bijesno uletio na teren i tražio od gostiju da odmah napuste utakmicu

Image
Foto: Screenshot

Do konca utkamice došlo je i do naguravanja između dinamovaca i Čeha

18.1.2020.
19:43
Screenshot
VOYO logo

Nakon prve pripremne utakmice i remija s Lokomotivom, Dinamo je upisao prvu pobjedu. Vodeća momčad Prve HNL uspjela je, uz podosta muke, svladati češki Slovacko u Rovinju s 2:1. Ekipa Nenada Bjelice povela je tek u 54. minuti preko Marina Leovca, a Česi su poravnali već u sljedećoj minuti preko Jana Kalabiške.

Na koncu je, u 83. minuti, Lovro Majer fantastičnim pogotkom doveo Dinamo u vodstvo i to je ujedno bio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Nenada Bjelice je u vodstvo doveo Marin Leovac u 54., a Česi su izjednačili već u sljedećoj minuti golom Jana Kalabiške. Lovro Majer u 83. minuti zabio je za 2:1, što se ispostavilo konačnim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tri minute nakon Majerova gola dogodio se pomalo neobičan incident. Naime, netko je s tribina, vjerojatno iz Uprave češkog kluba, uletio na teren i tražio od gostujućih igrača da odmah napuste utakmicu i to valjda zbog toga što sudac nije dosudio jedan prekršaj za Slovacko.

Do konca utkamice došlo je i do naguravanja između dinamovaca i Čeha, a na koncu je sve ipak bilo u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo