VIDEO: / BBB-i zadali novi udarac čelnicima Dinama!

15.12.2011.
15:08
VOYO logo

Dva su razloga zbog kojih su se navijači obratili DORH-u. Prvi je potencijalna 'afera stolice'. Tvrde da je nabava stolica za uređenje stadiona u Maksimiru išla preko tvrtke Duo-gastronomija, čiji je vlasnik direktor nabave GNK Dinamo Dražen Miličević.

U prijavi stoji kako postoji osnovana sumnja da su se preko trgovačkog društva u vlasništvu zaposlenika GNK Dinamo sjedalice nabavljale za jednu cijenu, te da su se iste te sjedalice kupovale za drugu cijenu, iako ih je klub mogao kupiti i izravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/_S5HHl5OcEM?version=3&hl=en_US

Drugi razlog zbog kojeg su navijači podnijeli prijavu je sumnja u sukob interesa kod obnove travnjaka. Naime, u obnovi je radove izvodila tvrtka oca Miljenka Sakomana, koji je glavni direktor stadiona i zaposlenik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Udruge navijača Dinama Danijel Hrnjak potvrdio je da je pozvan na razgovor u policiju jer ga je Zdravko Mamić prijavio za prijetnje na pres-konferenciji ovoga ponedjeljka.

Iz Udruge su najavili i nove akcije navijača jer žele transparentni Dinamo, a nadaju se da će nova vlast 'počistiti' nered u hrvatskom nogometu. Hrnjak tvrdi kako se navijače optužuje da imaju političku podršku (Josip Kregar op.a.), no tvrdi da sve rade isključivo u interesu svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i da će se uskoro ispred Kuće hrvatskog nogometa u Rusanovoj ulici organizirati veliki prosvjed svih hrvatskih navijačkih skupina.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo