VIDEO: / Bayern osramotio HSV, Wolsburg i Bayer odigrali utakmicu za pamćenje

U derbiju 21. kola Bundeslige, susretu između Bayern Münchena i HSV-a Ivice Olića, Bavarci su deklasirali sastav iz Hamburga sa čak 8:0. Hrvatski napadač je igrao do 23.

14.2.2015.
18:13
VOYO logo

Hamburg je u München doputovao s planom pružiti što bolju partiju, i uz dozu sreće iščupati barem bod protiv velikog Bayerna. Međutim, ostalo je samo na tome. Izabranici Pepa Guardiole pružili su fantastičnu pasrtiju i deklasiravši HSV s čak 8:0. Hrvatski reprezentativni napadač Olić je igrao do 23. minute kada ga je trener povukao iz igre. Po dva gola za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Muller, Gotze i Robben, a po jedan su dodali Lewandowski i Francuz Ribery. Ovo je je najuvjerljivija pobjeda Bayerna ove sezone, nakon 6:0 slavlja u 8. kolu protiv Werder Bremena.

Ludi utakmicu odigrali su Wolsburg i Bayer Leverkusen. Nakon 45 minuta Wolfsburg je vodio 3:0 uz dva gola Dosta i jedan Nalda. Onda je Son Heung-Min postigao dva pogotka i smanjio vodstvo Wolsburga, a nedugo kasnije igrač Wolsburga je zabio za 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo kasnije sjajni Heung-Min je zabio svoj treći gol na utakmici za 3:4, a Bellarabi je postavio 4:4. Ludnica na Volkswagen Areni. Bosanskohercegovački igrač Emir Spahć je deset minuta poslije dobio crveni karton, i ostavio Bayer Leverkusen s igračem manje. Wolsburg je, tada, pritisnuo sastav iz Leverkusena, i nagrada je došla trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Dost četvrti puta zabio na utakmici.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Definitivno, ovo je bila najuzbudljivija utakmica sezone u Bundesligi.Spomenimo da Ivan Perišić nije bio u sastavu Wolsburga zbog ozljede. Ni Tin Jedvaj nije igrao za Bayer Leverkusen.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo