VIDEO: / Barcelona je moćna, ali ima i puno sreće!

Kapetan Arsenala Cesc Fábregas možda bi još i mogao nastupiti u uzvratnom ogledu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone, no sve ostale vijesti za Topnike nisu dobre.

7.3.2011.
15:12
VOYO logo

Barcelona dvoboj protiv Arsenala na Camp Nou u utorak navečer može čekati bez previše napetosti. Stadion će biti pun, a protivnik dolazi bez dva ponajbolja igrača i kapetanom koji je tek napola zaliječen. Cesc Fabregas je ozlijedio tetivu koljena 23. veljače u susretu protiv Stoke Cityja i činilo se kako neće biti spremna za ogled na Camp Nou. No, liječnička služba londonskog kluba je radila 'prekovremeno'.

"Fabregas će vrlo vjerojatno biti spreman za utakmicu. Izgledi za njegov nastup su 90 posto. Konačnu odluku donijet ćemo neposredno prije utakmice", kazao je menadžer TopnikaArsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Song za razliku od Fabregasa neće biti spreman. Njegov oporavak od ozljede koljena koju je zadobio u finalu Liga kupa protiv Birminghama trajat će još najmanje tjedan dana. Zbog ozljede će susret propustiti i Theo Walcott, te Robin van Persie, strijelac izjednačujućeg pogotka u prvoj utakmici.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh2h4e

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Song je nažalost, definitivno otpao. Nije prošao posljednji test izdržljivosti i nije spreman za utakmicu", kazao je Wenger.

Arsenal je u prvom susretu na stadionu Emirates pobijedio Barcelonu 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102270472006 arti-201102281138006 arti-201102250729006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo