VIDEO: / Bahati Talijan opet nije izdržao bez provokacija

Manchester City je pogotkom Tourea svladao moćni Manchester United i razbio mu snove o osvajanju trostruke krune. Nakon susreta došlo je do gužve koju je 'skuhao', pogađate, Mario Balotelli.

17.4.2011.
16:30
VOYO logo

Manchester City je golom Yaya Tourea u 52. minuti polufinala FA Cupa svladao gradskog rivala koji je igrao bez Waynea Rooneyja, kažnjenog zbog psovanja u kameru, dok na klupi nije mogao sjediti niti suspendirani Alex Ferguson koji je opet spominjao suce.

A kad momčad igra bez 'pametnog' i prvog 'fizikalca', onda je to jednosmjerna ulica. Snovi o ponavljanju 1999. godine i osvajanju trostruke krune otpuhani su u vjetar. U prvom poluvremenu indisponirani Dimitar Berbatov zapucao je dvije zlatne šanse, no United je još nekako dirigirao tempo da bi neočekivano u drugom poluvremenu City pritisnuo protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 52. minuti Michael Carrick je gurnuo loptu u noge Yaya Tourea, koji je pretrčao pokraj Nemanje Vidića i zabio gol koji je City odeo u prvo finale nakon 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što sad? Prvih 15 minuta stajalo nas je pobjede, zapucao je Berbatov, nema druge nego se preko noći oporaviti. U utorak nas već čeka Newcastle", izjavio je Ferguson.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka došlo je do gužve u kojoj je pola Unitedove momčadi po travnjaku ganjalo Marija Balotellija. Nepopravljivi Talijan je nešto dobacio veznjaku Manchester Uniteda Andersonu, sve je čuo Rio Ferdinand i nastala je gužva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, zbog toga ćemo ga poslati u zatvor", pokušao je biti duhovit menadžer Cityja Roberto Mancini koji je svom klubu u prilici osigurati prvi trofej nakon davne 1976. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će pokušati učiniti protiv Stokea koji je s 5:0 pobijedio Klasnićev Bolton.

Vezani članci:

arti-201103210874006 arti-201103210110006 arti-201104020134006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo