VIDEO: / Arsenal neugodno iznenadio!

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 21. kola Premiershipa Swansea je na svome Libertyju svladao Arsenal s 3:2.

15.1.2012.
19:37
VOYO logo

Nedjeljna je priča za Arsenal počela sjajno budući da je već u petoj minuti Robin van Persie iz vrlo teške pozicije pogodio bliži kut vratara Michela Vorma. Nizozemcu je to već 18. prvenstveni pogodak ove sezone čime se učvrstio na prvom mjestu ljestvice strijelaca.

Ovaj put, međutim, Van Persiejev gol nije značio i pobjedu Arsenala, kao mnogo puta ove sezone. U 15. minuti Aaron Ramsey je jedva dotaknuo Nathana Dyera u kaznenom prostoru, ali veznjak domaćih je vješto pao i donio svojoj momčadi jedanaesterac koji je realizirao Scott Sinclair. Dyer je, pak, sam donio prednost Swanseaju u 57. minuti nakon dodavanja Joea Allena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/c2cce68913e7be90bc169b523abccd6d

U 69. minuti Johan Djourou je sjajno proigrao Thea Walcotta koji je vratio Arsenal u igru za bod(ove), ali samo 30 sekundi kasnije gosti su na nevjerojatan način primili gol i ponovno se našli u minusu koji više nisu uspjeli anulirati. Gylfi Sigurdsson je gurnuo loptu Dannyju Grahamu koji je uspio pobjeći Laurentu Koscielnyju i zabiti iz nimalo laganog kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wGKlnEuatv1gH8Bq
szólj hozzá: S3-2A

Arsenalu na koncu u lovu na izjednačenje nije pomogao ni ulazak povratnika Thierryja Henryja. Swansea je, pak, potvrdio koliko je neugodan na svome travnjaku na kojem ima po pet pobjeda i remija i samo jedan poraz. Velšani su s nedjeljna tri boda skočili na deseto mjesto premierligaške ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo