VIDEO: / Vatreni zabio prvi gol i odmah dobio ponudu karijere!

Bišvi hajdukovac Ante Vukušić čekao je 12 utakmica na prvi gol u talijanskom prvenstvu, a napokon se to dogodilo ovoga vikenda u 2:0 pobjedi njegove Pescare protiv Genoe.

11.12.2012.
9:29
VOYO logo

Po pisanju Sky Sporta, Wolfsburg je poslao službenu ponudu za 21-godišnjeg Sinjanina, a Nijemci su za Vukušića spremni iskrcati 3,5 milijuna eura, upravo onoliko koliko je Pescara platila Hajduku.

Bio bi to vjerojatno dobar potez za Vukušića, u Wolfsburgu igraju dva Hrvata - Ivica Olić i Srđan Lakić, a iako klubu baš i ne ide u Bundesligi, baš kao ni Pescari u Serie A, igranje u jednoj od najjačih ligi svijeta sigurno bi pomoglo karijeri mladog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, transfer će još malo pričekati, Ante je zasad koncentiran na igranje u Pescari, pogotovo nakon gola koji mu je vratio samopouzdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj gol mi jako puno znači. Već sam više od tri mjeseca ovdje, gorio sam od želje da konačno zabijem. To mi je bilo važno zbog samopouzdanja, ali i zbog ljudi u klubu koji su me doveli da postižem pogotke. Zabili smo samo 12 golova, a način na koji je Pescara igrala dosad nije ostavljao previše prostora i šansi za napadače. Previše je bilo napucavanja, dugih lopti, a to je igra koja napadaču mog profila ne odgovara. S novim trenerom Bergodijem počeli smo igrati, i zato vjerujem da dolazi bolje vrijeme za klub, ali i za mene", izjavio je Vukušić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo