VATRENI BEĆAR VIDA: / 'U Rusiju sam prošvercao par kulena, ali Lovren snima sve... Ništa mu ne promiče'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska je osvojila povijesno drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

22.7.2018.
13:43
PIXSELL
VOYO logo

Domagoj Vida bio je jedan od najboljih stopera na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je držao hrvatsku obranu, zajedno s Dejanom Lovrenom i dogurao do finala. Ali malo tko zna da Vida u svom kraju s prijateljima uzgaja autohtone crne svinje, a imaju ih gotovo 200.

'Mogao bih se baviti poljoprivredom'

"Kad prestanem igrati nogomet, mogao bih se baviti poljoprivredom, zašto ne?", rekao je u velikom razgovoru za Večernji List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni u najluđim snovima nisam se nadao tolikom dočeku u Miholjcu! Stigli su navijači iz cijele Slavonije, čak i iz Bosne i Mađarske. Nismo očekivali niti onakav doček u Zagrebu. Bili smo i umorni i iscrpljeni, ali baš nas je udarao adrenalin i nosila silna energija tih ljudi. Kako odbiti te ljude? Jako mi je bilo žao u utorak u Miholjcu što se nisam uspio fotografirati sa svom djecom, potpisati im loptu, majicu, šal, bilo je tu i suza, ali moraju razumjeti, nisam stigao, nažalost, svima udovoljiti jer ih je bilo zaista puno", rekao je oduševljeni Vida.

'Postojala je opasnost da padnem'

"Da, u nekim je trenucima zaista postojala opasnost da padnem. Problemi su nastajali kada bi nas vatrogasci polijevali ili je netko prolio pivo, a u jednom je trenutku počela i kiša. Tada je postalo sklisko i jednom sam umalo završio na tlu, ali sva sreća, Suba je opet spasio stvar, kao i stotinu puta do sada", komentirao je snimke sa proslave i vožnje autobusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dalić nam je poput oca'

"Zlatko Dalić nam je poput oca, imamo odličan odnos s njim. Od početka godine nas je nazivao nakon svake utakmice, pitao kako smo, jesmo živi, zdravi, kako smo igrali, što mislimo... Voli poslušati naš savjet, ali ima i lidersku crtu da on na kraju donese konačnu odluku. Ne stvara se to preko noći, postupno je on to gradio, razgovarajući ne samo sa starijim igračima nego i mlađima koji, na žalost, nisu bili na popisu za Rusiju jer je bilo mjesta samo za 23. Stvorio je dobru kemiju, i to nam je isto dalo dodatni vjetar u leđa", kaže Vida o izborniku Daliću.

'Lovren sve snima uživo'

"Ništa se ne može skriti zbog Facebooka, Instagrama! Lovren sve snima uživo. I Šime je na kraju, jadan, morao otvoriti profil na društvenim mrežama, pred polufinale, pa je on trenutačno glavni u tome, novi je i stalno nešto objavljuje. Jedino Milan Badelj i ja nismo pokleknuli, nema nas ni na jednoj društvenoj mreži, i nema šanse da me nagovore na to. A ja sam na kraju skoro nadrapao jer su drugi stavljali neke videouratke, ali nećemo sada o tome..", prokomentirao je i sporne snimke slavlja nakon pobjede u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne stidim se, ja sam iz Miholjca'

"Ne stidim se toga, ja sam iz Miholjca, tko me voli, voli, tko ne voli, što da mu ja radim! Volim započeti i pjevati kad god je fešta, to je u meni. Dok sam bio dječak, pjevao sam po ulici, kad god bismo se vraćali iz škole, nas desetak, iz dosade bismo šutali kamenje putem i pjevali do kuće", rekao je Vida.

'Uspjeli smo prošvercat koji kulen'

"Liječnik je krojio našu sudbinu i što ćemo jesti. I nema tu puno filozofije: riža, tjestenina, piletina, puretina, i to je to. Ponekad bi nam poslije utakmice poslužili hamburger i pomfrit, no većinom je to bila stroga sportska hrana. Ali uspjeli smo prošvercati koji kulen. Nećemo u detalje, ali bilo ih je više komada, donio sam i ja svoje, ali je i Olić, i kulen i slaninu. Na kraju smo pozvali i dr. Zorana Bahtijarevića na jelo – otkriva Vida kako su “slomili” našeg uglednog liječnika. Nije im bilo lako “dizati se iz mrtvih” dvije ključne utakmice zaredom, protiv Rusije i Danske, nakon što su relativno rano primili pogodak", zaključio je Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo