VIDA OTKRIO PRAVU ISTINU O DOČEKU U MIHOLJCU: / 'Žao mi je što pojedinci pišu svakakve laži, kome to treba?'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska je priredila spektakularan doček za svoje srebrne reprezentativce

25.7.2018.
17:59
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida, kome je grad Donji Miholjac priredio veličanstven doček nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osvrnuo se na ono što smatra da su dezinformacije u medijima.

'Pišu se svakakve neistine i laži'

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli. Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju" rekao je za Večernji List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane'

"Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška! Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećavam da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio", zaključio je reprezentativni stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo