VELIKO PRIZNANJE ZA MODRIĆA: / On je najbolji veznjak svijeta, a samo su četvorica nogometaša bolja od kapetana Vatrenih!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić, veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, zauzeo je peto mjesto u izboru za Zlatnu loptu

7.12.2017.
19:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Novo ogromno priznanje vrijednosti Luke Modrića stiglo je u večernjim satima četvrtka. U izboru za Zlatnu loptu, nagradu koja se uručuje najboljem igraču godine, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije zauzeo je peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokretač akcija momčadi koja je u prošloj sezoni osvojila 'more' naslova, a među njima i španjolsko prvenstvo, ali i obranila (što nitko nikad prije nije uspio) trofej namijenjen najboljoj momčadi Lige prvaka ovako visokom pozicijom još je jednom dokazao klasu.

Iza sebe je Modrić, jedini hrvatski igrač na popisu 30-orice najboljih, ostavio mnoge renomirane svjetske nogometaše, među njima Pierre-Emericka Aubameyanga, Davida de Geu, Edena Hazarda, Kevina De Bruynea, Paula Dybalu, Antoinea Griezmanna, a leđa mu gledaju i Kylian Mbappe, Luis Suarez, Edinson Cavani, Antoine Griezmann, Robert Lewandowski...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić (32) je za Real u 2017. odigrao 47 utakmica i postigao dva pogotka u njima. S klubom je u tekućoj godini osvojio Ligu prvaka, Uefin Superkup, španjolsko prvenstvo i Španjolski superkup. Vrhunac sezone svakako je bila obrana naslova u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Modrića u poretku najboljih ostali su samo Gianluigi Buffon, Neymar, Lionel Messi i osvajač nagrade Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo