PROSINEČKI HITNO MORA NA OPERACIJU: / Veliki Žuti ponovno u problemima sa zdravljem, upravo je na pretragama

Image
Foto: AFP

Legendarni Žuti završio je u bolnici zbog problema sa zdravljem

23.11.2018.
10:15
AFP
VOYO logo

Robert Prosinečki, izbornik Bosne i Hercegovine, sinoć je primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Dnevni avaz javlja da je Prosinečki primljen na KCUS zbog iscrpljenosti. Primio je infuziju i ostao na pretragama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prvi put da ima problema

Također, Prosinečki se jučer loše osjećao, tako da nije bio ni na otvaranju novog administrativnog sjedišta NSBiH. Ovo nije prvi put da Prosinečki ima teškoća sa zdravljem. Prije je imao velikih problema s centrom za ravnotežu.

Prosinečki je u siječnju preuzeo reprezentaciju BiH koja je neuspješno završila kvalifikacije za SP i potpuno je preporodio. Osvojio je skupinu drugog razreda Lige nacija i to tako da u konkurenciji Austrije i Sjeverne Irske nije izgubio nijedan meč, a njegova selekcija pri tome je primila samo jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

N1 javlja da su im iz Saveza potvrdili da je Prosinečki završio u bolnici nakon što mu je pozlilo zbog problema sa slijepim crijevom i uskoro bi trebao biti operiran.

"Izbornik se nije osjećao najbolje od našeg povratka iz Španjolske. Mislio je da je premoren, ali jučer se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitaliziran. U tijeku današnjeg dana bit će podvrgnut operativnom zahvatu", rekla je glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza za Anadolu Agency.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo