VELIKI ULOV JOSEA MOURINHA: / Portugalac dovodi dvije zvijezde Reala, Zidane se napokon riješio omraženog Modrićevog suigrača

Image
Foto: Profimedia

Sapunica oko sudbine Velšanin bliži se svome kraju

17.9.2020.
8:59
Profimedia
VOYO logo

Velški reprezentativac, strastveni igrač golfa, malo manje strastveni nogometaš i najomraženiji igrač Real Madrida, GarethBale, konačno odlazi iz Real Madrida.

Trener Zinedine Zidane ga je otpisao odavno zbog manjka zalaganja i činjenice da mu nogomet nije na prvom mjestu, utakmice prati ili s tribina ili s klupe za pričuve i pritom je nekoliko puta uhvaćen kako radi grimase i praktički se ruga klubu. Real se Balea želi riješiti svim silama, i čini s da su u tome napokon uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je potvrdio i njegov menadžer Jonathan Barnett. Iako se pisalo da bi mogao na jednogodišnju posudbu u Manchester United, Velšanin je ipak odabrao povratak u Tottenham. Poziv Josea Mourinha nje mogao odbiti, baš kao niti Sergio Reguilón, još jedna zvijezda Reala, koja prelazi u Spurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale će, inače, odraditi iduću sezonu na posudbi,a prema dogovoru Spursi će pokriti troškove njegove ogromne plaće od 15 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo