VELIKI STEVEN GERRARD POLUDIO NA ZLATKA DALIĆA I HNS: / Englez zbog Hrvata uvodi novo pravilo u klub

Image
Foto: AFP

Legenda engleskog nogometa razočaran je jer je ostao bez Vatrenog za derbi

31.3.2019.
11:17
AFP
VOYO logo

Nogometaši Glasgow Rangersa u nedjelju u 13 sati igraju najveći škotski derbi protiv vodeće momčadi prvenstva Celtica. Dan oprije tog susreta novinarima se obratio legendarni Steven Gerrard, ujedno i trener Rangersa. Na presici je posebno žestok bio prema hrvatskom izborniku Zlatku Daliću i Hrvatskom nogometnom savezu. Razlog - ozljeda Borne Barišića.

"Ne možemo računati na Barišića i jako sam razočaran jer smo ga trebali imati na raspolaganju. Po mom mišljenju trebao se vratiti čim se ozlijedio jer je postojala šansa da se oporavi. Međutim, vratio se nekoliko dana kasnije iz meni nepoznatih razloga. Stvarno me ne zanimaju ti razlozi. On nam neće biti na raspolaganju i samo je to bitno", rekao je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede kazne

"Pitanje zašto se nije odmah vratio trebate postaviti igraču ili Hrvatskom nogometnom savezu. Ja samo znam da mu mi dajemo plaću. Kada se igrači ozljede prvim zrakoplovom bi se trabali vratiti u klub. Da sam ja izbornik i netko se ozlijedi, iz poštovanja prema njegovu klubu poslao bih ga natrag da ga klupski liječnici mogu što prije pregledati. Od ljeta ćemo uvesti pravilo za sve igrače. Ako se ozlijede dok su s reprezentacijom morat će biti na prvom zrakoplovu natrag. Ako to ne naprave ostavit će veliki prostor za kazne", poručio je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo