VELIKI PREOKRET IZ HNS-a: / Reprezentacija dolazi u Split!

Vjerovali ili ne, Hrvatska reprezentacija će igrati u Splitu! Barem je takva najava čelnih ljudi Hrvatskog nogometnog saveza.

4.4.2015.
20:54
VOYO logo

"U četvrtak ću na sjednici Izvršnog odbora na Plitvicama predložiti da Split bude domaćin utakmica protiv Italije i Bugarske. Damir Vrbanović, Zorislav Srebrić i Zoran Cvrk otputovat će početkom tjedna u Split kako bi dogovorili detalje i vjerujem da ćemo to u četvrtak izglasati i potom iskomunicirati s UEFA-om", najavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker i dodao:

"Vjerujem da ovo može biti ključan korak u uspostavljanju konstruktivne komunikacije s Hajdukom i Splitom. Cilj nam je zajedništvo hrvatske nogometne obitelji u kojoj Hajduk ima važnu ulogu. Nadam se da će i druga strana prepoznati dobru volju i da ćemo kroz ove dvije utakmice u Splitu izgraditi temelje kvalitetne suradnje u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše službena stranica HNS-a, za utakmicu protiv Italije naš savez je prijavio Zagreb, no Šuker ima adut u rukavu.

"Kao član Izvršnog odbora Uefe učinit ću sve u svojoj moći da nam to ne bude prepreka, ići ću u Nyon ako je potrebno i osobno se založiti za promjenu domaćina utakmice", zaključio je predsjednik HNS-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo