VELIKI OBRAT OKO KOVAČIĆA: / Engleski velikan pokušava pokvariti posao Talijanima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sasvim je izgledno da će hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić ovo ljeto napustiti redove Real Madrida i da će se nakon Europskog prvenstva javiti na pripreme u novi klub.

17.6.2016.
11:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski su mediji, predvođeni uglednim dnevnim listom Gazzetta dello Sport, posljednjih dana izvještavali da je Kovačić na pragu prelaska u Romu. Navodno je dogovor postignut i hrvatski bi veznjak trebao otići na posudbu u klub s Olimpica.

Odšteta 30 milijuna eura

No, u petak su se oglasili i engleski mediji koji tvrde da se u posao pokušava ubaciti Liverpool. Redsi su i prošlo ljeto pokazivali ozbiljno zanimanje za Kovačića, ali on je na koncu završio na Santiago Bernabeuu. Iako se u međuvremenu u Liverpoolu promijenio trener i na klupu došao Jürgen Klopp, zanimanje za Kovačića se nije ugasilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otočki mediji tvrde da su na Anfieldu spremni ponuditi Realu 30 milijuna eura i otkupiti Kovačićev ugovor, umjesto da ga dovode na posudbu. Kakav će biti Realov odgovor tek treba vidjeti, ali čini se da za našeg nogometaša nema budućnosti u momčadi Zinedinea Zidanea. Hoće li u novgoj sezoni igrati u dresu Rome ili Liverpoola, saznat ćemo u sljedećim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo