Borba za naslov / Veliki kiks Osijeka: Izgubili od Slaven Belupa, nije im pomogao ni gol bivšeg Hajdukovog kapetana

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Nogometaši Osijeka kiksali su na domaćem terenu protiv Slaven Belupa i time si otežali borbu za naslov prvaka...

29.1.2022.
18:19
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Slavena Belupa u susretu su 21. kola Prve HNL iznenađujuće su kao gosti u Gradskom vrtu svladali Osijek sa 2-1 (0-0). Gosti iz Koprivnice poveli su sa 2-0 golovima Lovre Zvonareka i Tomislava Božića, a za domaće je smanjio novi igrač u njihovim redovima Mijo Caktaš.

Koprivničani su bili bolji suparnik i u prvih 45 minuta, no do prednosti su stigli početkom nastavka. Bosec je uputio dugu loptu sa svoje polovice, a u kaznenom prostoru domaćih Zvonarek se bolje snašao od Škorića te zatim mirno prizemnim udarcem sa 10-ak metara svladao Ivušića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom nastavka Slaven je povećao svoju prednost, Caimacov je izveo udarac iz kuta, a u skoku pred domaćim vratima najviši je bio Božić i glavom zatresao mrežu.

Odmah po primlenom drzugom pogotku, pomoćni trener Osijeka Rene Poms, koji je mijenjao Nenada Bjelicu zbog smrtnog slučaja, u igru je uveo najveće pojačanje u zimskom prijelaznom roku - Caktaša, a taj je potez donio rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar gostiju Sušak obranio je udarac glavom Fućaka, no na odbijanac najbrže je reagirao upravo Caktaš i vratio nadu svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo