VELIKI DAN ZA SPLITSKE BIJELE: / Hajduk dobiva sportski internat

Image

Splitski Hajduk dobiva sportski internat čiji bi elaborat trebao biti gotov u siječnju 2017.

30.9.2016.
22:36
VOYO logo

"Prva faza projekta, odnosno izrada Elaborata uspostave nogometne akademije - Sportskog internata HNK Hajduk, trebala bi se provesti do kraja siječnja 2017. godine. Druga obuhvaća izradu pravne podloge i sustava selekcije potencijalnih polaznika, a treća faza je usmjerena na generalno rješavanje prostorne problematike za smještaj Internata", piše na službenim internetskim stranicama kluba na kojima se i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspostavom Sportskog internata HNK Hajduk omogućit će se svim polaznicima (koji prođu selekcijske kriterije upisa) sustavan rad i napredak kako u području sporta (nogometa), tako i u području odgoja i obrazovanja."

Potpisnici sporazuma su predsjednik HNK Hajduk Ivan Kos, dekanica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i privremena ravnateljica Hrvatskog instituta za kineziologiju i sport prof. dr. sc. Đurđica Miletić te prodekan za poslovanje i voditelj projekta “Obrazovna vertikala u kinezioloogiji, zdravlju i sportu” doc. dr. sc. Dražen Čular.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosadašanje iskustvo suradnje Hajduka sa stručnjacima s Kineziološkog fakulteta u Splitu pokazalo je da smo zajedno u stanju napraviti ključne korake kako bismo izgradili moderan i profesionalan sustav temeljen na znanosti, stručnosti, radu i odgovornosti", kazao je Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo