VELIKE POBJEDE ROME, NAPOLIJA I ATALANTE: / Milan i dalje vodeći u Seriji A

Image
Foto: Foto: Profimedia

Roma je na gostovanju pobijedila Bolognu sa 5-1, Atalanta je porazila Fiorentinu sa 3-0, dok je Napoli slavio protiv Sampdorije sa 2-1

13.12.2020.
18:49
Foto: Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rome, Napolija i Atalante ostvarili su pobjede u susretima 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Roma je na gostovanju pobijedila Bolognu sa 5-1, Atalanta je porazila Fiorentinu sa 3-0, dok je Napoli slavio protiv Sampdorije sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimljani su sav posao obavili u prvom dijelu postigavši pet golova. Već nakon 15 minuta je bilo 3-0 za goste, a do kraja poluvremena Roma je zabila još dva gola, a strijelci su bili Poli (5-ag), Džeko (10), Pellegrini (15), Veretout (35) i Mhitarjan (44). Za domaćine je zabio Cristante pogodivši vlastitu mrežu u 24. minuti.

Lak posao za Atalantu i Napoli

Previše problema nije imala niti Atalanta koja je na svom terenu porazila Fiorentinu sa 3-0, a strijelci su bili Gosens (44), Malinovski (55) i Rafael Toloi (63). Mario Pašalić nije nastupio za domaći sastav zbog ozljede mišića, dok je Boško Šutalo bio na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je gubio na poluvremenu od Sampdorije koja je povela u 20. minuti preko Jakuba Jantka. No, u nastavku je domaćin zabio dva gola za pobjedu, a strijelci su bili Lozano (53) i Petagna (68). Karlo Letica nije branio za goste.

Večeras se još sastaju Genoa - Juventus, te Milan - Parma. Na ljestvici vodi Milan sa 26 bodova, Inter je drugi s dva boda manje, Napoli ima 23, a Sassuolo 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo