preminuo nogometaš / Velika tragedija na utakmici: odjekivali su jauci i molitve, u Brod je stigao i brat Gabrijel...

Čule su se molitve, jauci s terena i tribina, a kad bi Bruno na trenutke dao znake života, krenulo bi i glasno bodrenje. Nažalost, na kraju se dogodilo ono najgore

25.3.2018.
8:25
VOYO logo

Nova tragedija potresla je nogometni svijet. Nažalost, na utakmici Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu preminuo je nogometaš domaće momčadi Bruno Boban (25), mlađi brat Osijekovog igrača Gabrijela Bobana.

Gabrijel je, piše službena stranica NK Osijeka, istog trena krenuo za Slavonski Brod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sedmoj minuti utakmice Bobana je pogodila lopta u prsa nakon čega je pao na travnjak. Uslijedila je intervencija Hitne pomoći, potom i reanimacija, no mladom nogometašu nije bilo spasa.

Prvi u pomoć mu je pritrčao golman gostiju, Mario Rezo, njegov šogor. Oko 45 minuta trajala je bitka za Brunin život, a za to vrijeme sa stadiona nitko nije otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIŠE:

>> Nesretnom nogometašu pukla srčana aorta? Unatoč iznimnim naporima liječnika spasa nije bilo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Usred utakmice preminuo nogometaš Marsonije: pokušavali ga reanimirati pola sata

Čule su se molitve, jauci s terena i tribina, a kad bi Bruno na trenutke dao znake života, krenulo bi i glasno bodrenje. Nažalost, na kraju se dogodilo ono najgore, piše sportalo.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruno Boban je rođen u Požegi 12. kolovoza 1992. godine, a prve nogometne korake zajedno sa bratom Gabrijelom napravio je u svojoj Velikoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je u Marsoniju stigao baš iz Slavonije i to prije mjesec dana. Najavljen kao veliko pojačanje, odmah se nametnuo treneru Robertu Špeharu važnim golovima u borbi za plasman u 2. HNL. Boban je bilo najbolji strijelac treće lige, zabio je 12 golova.

Tragično preminuli nogometaš je u Marsoniju stigao s pedigreom prvoligaškog igrača jer je ranije u karijeri nastupao za Rudeš i Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo