VELIKA PLJUSKA ZA VATRENOG: / Ponuđen bivšem klubu i Bayernu, njihova reakcija sve govori

Image
Foto: AFP

Iako su se klubovi ranije otimali za njega, pitanje je gdje će dogodine nastaviti karijeru

26.3.2019.
19:01
AFP
VOYO logo

Osvojio je Mateo Kovačić (24) u karijeri cijeli niz velikih trofeja. Igrao je i igra za velike klubove, međutim, malo je onih koji će reći da je do sada ispunio očekivanja. Predviđalo se da će biti veliki igrač, ali prema igri kakvu pokazuje puno će još morati poraditi na da bi to i postao.

"Nije još razvio talent, još očekujem korak naprijed, da se etablira na standardnoj razini. Mora eliminirati prazne rupe, trenutke u kojima jednostavno nestane s terena, kad se ugasi. Mora gledati što Rakitić radi, tu treba težiti da bude kao Rakitić. Mora preuzeti više odgovornosti. Svaka mu čast na trofejima s Realom, ali tamo su Kroos, Casemiro i Modrić bili nositelj", rekao je za 24 sata poslije utakmice Hrvatska-Mađarska Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potrazi za klubom

Ove sezone Kovačić igra na posudbi u Chelseaju, ali se nije nametnuo. Kako stvari stoje niti neće jer tamo neće moći igrati dogodine zbog Fifine kazne engleskom klubu. Morat će zato ovog ljeta potražiti novi klub. Kako je objavljeno na stranici FcInterNews njegov menadžer ponudio ga je navodno Bayernu i Interu, međutim njihova reakcija opisana je kao mlaka. Više puta mediji su objavili da se ne želi vratiti u Madrid, a pitanje je ima li istine u riječima Eduarda Inde koje je izrekao gostujući u emisiji El Chiringuito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid ne odbacuje mogućnost njegova odlaska bude li ga Modrić zatražio na kraju sezone. U tom slučaju Zidane bi želio da ga zamijeni Mateo Kovačić". Kako bilo, Kovačićeva želja je ostanak u Londonu, međutim stvarnost je za sada drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo