NOVA PRILIKA / Velika nada Hajduka sada i službeno igrač LASK-a: Austrijanci imaju pravo otkupa

Image

Posljednji put za Hajduk je igrao u zadnjem prvenstvenom kolu prošle sezone, na gostovanju kod Dinama na Maksimiru.

28.6.2022.
11:22
VOYO logo

Posudba 20-godišnjeg nogometaša Hajduka Marina Ljubičića u austrijskog prvoligaša LASK iz Linza bila je dogovorena još prošlog tjedna, a ovog utorka je postala i službena.

U subotu je Ljubičić napustio austrijsku trening bazu Hajduka ovog ljeta te je krenuo sređivati sve potankosti za dolazak u LASK gdje će odigrati nadolazeću sezonu. Obavio je sve liječničke preglede te u utorak ujutro postao službeno član LASK-a. Austrijski klub će imati mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone koja uskoro počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio u prvom planu

U posljednje dvije sezone Ljubičić je ukupno skupio 44 nastupa za Splićane, dok je samo u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica. Ukupno je u dresu splitskog kluba postigao devet golova te je četiri puta asistirao, ali je samo sedamnaest puta bio član udarne momčadi. Dodajmo ovome kako Ljubičić ima valjani ugovor s Hajdukom do 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan jer sam stigao u LASK. Ovaj klub ima veliku tradiciju, jako puno navijača i velik potencijal. Razgovarao sam sa svojim suigračem iz Hajduka Lukasom Grgićem koji mi je dao sve informacije o LASK-u. Taj razgovor i razgovori sa sportskom upravom kluba bili su ključni za moj odlazak", rekao je Ljubičić po dolasku u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo