VELIKA FRKA NA TRENINGU REALA: / Zidane nakon svađe potjerao iz momčadi legendu kluba

Image

Real još otprije nema na raspolaganju Sergija Ramosa, Raphaela Varanea, Lucasa, Carvajala, a sada Zinedine Zidane može računati još samo na Edera Militaa i Nacha te mladog Miguela Gutierreza

13.5.2021.
13:42
VOYO logo

Brazilski nogometaš Marcelo (33) neće biti uključen u sastav Real Madrida u njihovoj sljedećoj prvenstvenoj utakmici protiv Granade. Kako prenosi britanski Daily Mail, Brazilac je imao veliku svađu sa Zinedineom Zidaneom na treningu nakon koje ga je Francuz isključio iz momčadi.

Real će u finiš prvenstva ući s teškim hendikepom jer ostali su bez kompletne obrane. Zbog ozljede su sada otpali lijevi bek Ferland Mendy, kojeg vjerojatno neće biti do kraja sezone, a desni bek Odriozola, koji je ozlijedio mišić, igrat će ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivalo se da će Marcelo zauzeti poziciju lijevog beka nakon što se Mendy ozlijedio, no izgleda da će u Realu scenarij za kraj sezone biti drugačiji. Zidane i Marcelo su se navodno na treningu posvađali jer se nisu slagali oko nekih taktičkih zamisli, odnosno zadaća u igri koje je trener Reala postavio pred svog igrača.

Marcelo je član Real Madrida još od 2007. godine, a vezan je za madridski klub sve do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rupe u obrani

Real još otprije nema na raspolaganju Sergija Ramosa, Raphaela Varanea, Lucasa, Carvajala, a sada Zinedine Zidane može računati još samo na Edera Militaa i Nacha te mladog Miguela Gutierreza.

Sve u svemu Luku Modrića i njegove suigrače čeka pravi pakao u sljedećih nekoliko utakmica, a ionako su već svi podosta potrošeni i umorni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo