HAJDUKOVE DRAME / Vejić: 'Još ćemo vidjeti tko je za što zaslužan i tko je za što odgovoran'

Odluka o smjeni Lukše Jakobušića s mjesta predsjednika Hajduka nije za sve bila očekivana. Iznenadila je tako i bivšeg nogometaša Hajduka, Hrvoja Vejića

8.4.2024.
20:56
VOYO logo

"Već sad znamo da će na kraju sezona biti određenih promjena, i treba ih biti, ali o tome ćemo kad završi sezona", tako je sada već bivši predsjednik Lukša Jakobušić govorio prije svega četiri dana, nakon nereda na Poljudu na kojem je Hajduk dvaput izgubio protiv Dinama u dva derbija u manje od tjedan dana. Ipak, presudio mu je Jadranski derbi.

Image
KRAJ SURADNJE /

Jakobušić se od Hajduka oprostio s dvije rečenice

Image
KRAJ SURADNJE /

Jakobušić se od Hajduka oprostio s dvije rečenice

Nije se dugo čekalo ni s ostavkom trenera Mislava Karoglana kojeg su odmah nakon utakmice protiv Rijeke upitali o ostavci: "O tome ćemo sutra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tri i pol godine Jakobušićev mandat obilježili su bolji rezultati Hajduka, sve veća posjećenost Poljuda, broj pretplatnika i članova, ali u isto vrijeme i česte smjene trenera. Velike ambicije su bile za ovu sezonu.

"Dok god preuzimam odgovornost, nema potrebe da dajem ostavke. Mandat mi istječe sljedeće godine tako da neće trebati ni davati ostavku ukoliko ne osvojimo naslov, a mislim da sam vrlo neuspješan ako ne osvojimo naslov", govorio je Jakobušić o svom vođenju kluba još u listopadu 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, odluka o smjeni nije za sve bila očekivana. Iznenadila je tako i bivšeg nogometaša Hajduka, Hrvoja Vejića.

"Ja sam očekivao eventualno da se dogodi u pauzi između dvije sezone, ali evo ljudi iz kluba su odlučili da je sad pravi trenutak za napraviti takav rez. Vidjet ćemo što će nam to donijeti. Nažalost, dogodilo se sve loše što se moglo dogoditi. te puste ozljede važnih igrača i jednostavno se to odrazilo na momčad. Na kraju su izašle neke izjave koje po meni nisu trebale izlaziti. Da se neki igrači ne trude, što bi bila katastrofa. ali vidjet ćemo na kraju sezone kad se napravi nekakva rekapitulacija tko je za što zaslužan i tko je za što odgovoran", poručio je Vejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo