KRAJ SURADNJE / Jakobušić se od Hajduka oprostio s dvije rečenice

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U njegovom mandatu Hajduk je napravio značajan iskorak u svim sportskim i poslovnim segmentima, objavio je Hajduk između ostalog

8.4.2024.
15:17
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Odlukom Nadzornog odbora HNK Hajduk, gospodin Lukša Jakobušić, od danas više nije predsjednik Uprave Kluba, a tu je funkciju obnašao od 30. listopada 2020. godine, objavio je i službeno splitski klub.

Image
TKO JE KRIV? /

Je li Jakobušić najveći krivac za propalu sezonu Hajduka?

Image
TKO JE KRIV? /

Je li Jakobušić najveći krivac za propalu sezonu Hajduka?

"Zahvaljujem svim ljudima u Klubu, svima s kojima sam u protekle tri i po godine surađivao, a posebno navijačima na ljubavi i strasti. Kao svaki hajdukovac, podržavam sve odluke u interesu Kluba", istaknuo je Lukša Jakobušić na odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U njegovom mandatu Hajduk je napravio značajan iskorak u svim sportskim i poslovnim segmentima, bilo organizacijski ili rezultatski. Nakon dugog niza godina osvojena su dva kupa u seniorskoj konkurenciji, dok je juniorska momčad napravila najveći rezultat u povijesti Akademije, ali i hrvatskog klupskog nogometa u europskim natjecanjima igrajući finale Lige prvaka mladih uz veliku promociju mladih igrača. Za vrijeme njegovog upravljanja višestruko je povećana tržišna vrijednost prve momčadi te konkurentnost u domaćim natjecanjima. Svakako u poslovnom segmentu valja zabilježiti nikad veći iskorak u marketinškom dijelu i digitalnoj transformaciji poslovanja, a broj članova prešao je brojku 100 tisuća što je najveća zabilježena brojka u 113. godišnjoj povijesti Kluba", objavio je Hajduk u oproštajnoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo