Vedranu Ćorluki slijede Kranjčarove patnje!

Tottenham bi u zimskom prijelaznom roku trebala napustiti čak dva hrvatska reprezentativca, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.

2.12.2011.
10:30
VOYO logo

Vedran Ćorluka ove sezone uglavnom je u drugom planu, jer na njegovoj poziciji u odličnoj formi igra Kyle Walker. A da stvar za Čarlija bude gora, kada dobije priliku, kao što je to bio slučaj u susretu 5. kola Europske lige protiv PAOK-a, ne iskoristi ju. Ipak, Redknapp ne pomišlja na prodaju hrvatskog reprezentativca jer sezona je duga, a Tottenham igra čak na tri kolosijeka.

"Teško je, jer igrači žele igrati. Nećete ih zadržati sretnima ako ne igraju. Vi se samo možete nadati da ćete ih uvjeriti da ostanu u klubu", osvrnuo se Harry na Vedranovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu situaciju s trenerom Spursa prolazio je Niko Kranjčar, koji je cijelu sezonu bio u drugom planu, ali ga je trener uspio uvjeriti da ostane jer će sigurno dobiti priliku. Nakon svega, Niko nije dobio priliku, te će u siječnju morati potražiti novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi trebamo sve igrači. Treba mi širok kadar, a ako ne mogu dobiti zamjenu za igrača koji odlazi, ne mogu si priuštiti odlazak nekog igrača. Mi trebamo širinu, pogotovo ako ćemo ostati u Europskoj ligi", zaključio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo