VEĆ ZABORAVLJENI BIVŠI DINAMOV TALENT SELI U PREMIERSHIP: / Mladog Vatrenog traže čak dva velikana

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Bio je član one već nadaleko poznate Dinamove generacije 1998., gdje su stasali Josip Brekalo, Nikola Moro, Borna Sosa i još mnogi

4.7.2020.
14:36
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Već pomalo zaboravljeni bivši Dinamov talent, Branimir Kalaica, navodno je na meti Celtica, Leedsa i Watforda. Celtic je bio u igri i ranije, ali svakako iznenađuje interes vjerojatnog povratnika u Premiership, Leedsa i davljenika u najvišem rangu Watforda.

Kalaica je, podsjetimo, bio član one već nadaleko poznate Dinamove generacije 1998., gdje su stasali Josip Brekalo, Nikola Moro, Borna Sosa i još mnogi, ali je vrlo rano, kao i većina te generacije, napustio Dinamo. Još 2016. godine napustio je Maksimir i prešao u redove Benfice bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Santa Maria da Feira, 08/12/2019 - The Clube Desportivo Feirense hosted this morning Sport Lisboa e Benfica B at the Marcolino de Castro Stadium, in a match counting for the 12th round of the II Liga 2019/20. Branimir Kalaica (Tony Dias / Global Images/Sipa USA),Image: 486987975, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Portugal ***, Model Release: no

Nažalost, u portugalskom se velikanu nije snašao i gotovo svo vrijeme tamo proveo je u Benfici B, koja igra u drugoj ligi. Debitirao je 2017. godine protiv Boaviste i tada je zabio, ali nakon toga više nije dobivao priliku.

Također, Kalaica je svo vrijeme bio članom svih mladih uzrasta reprezentacije i sudjelovao je s U-21 reprezentacijom na Euru prošle godine. Ugovor s Benficom ima sve do 2022. godine, ali su ga sada navodno spremni prodati ili posuditi ako je vjerovati britanskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo