LILLE BEZ BRADARIĆA OSVOJIO VAŽNE BODOVE: / Subašić minimalnu pobjedu Monaca gledao s klupe

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Hrvatski nogometaš Mateo Pavlović odigrao je cijelu utakmicu za Angers

4.2.2020.
21:10
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Nogometaši Lillea s minimalnih 1-0 (1-0) pobijedili su Rennes u dvoboju 23. kola francuskog nogometnog prvenstva odigranog u utorak na stadionu Pierre-Mauroy.

Pogodak vrijedan tri boda već u 4. minuti postigao je Loic Remy. Četvrtoplasirani Lille (37 bodova) se tom pobjedom približio na tri boda zaostatka za trećeplasiranim Rennesom (40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je pred svojim navijačima s 1-0 (1-0) bio bolji od Angersa. Pogodak odluke postigao je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić u 18. minuti. Za gostujuću momčad cijelu je utakmicu odigrao hrvatski branič Mateo Pavlović, a Danijel Subašić je ostao na klupi za pričuve Monaca.

PSG uvjerljivo prvi

Monaco je pobjedom sa 32 boda privremeno skočio na deveto mjesto, dok je Angers sa 30 bodova na 13. poziciji. Vodeći PSG ima 55 bodova, 12 više od drugoplasiranog Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je na rasporedu i dvoboj Nantes - PSG, a preostale utakmice 23. kola bit će odigrane u srijedu, kad se sastaju Toulouse - Strasbourg, Montpellier - Metz, Lyon - Amiens, Nimes - Dijon, Brest - Bordeaux, Reims - Nice (sve u 19 sati) i Saint-Etienne - Marseille (21.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo