VAŽNA OBAVIJEST ZA ONE KOJI ĆE NA WEMBLEY: / Ovo morate znati i tako se ponašati, u protivnom nećete na stadion

Image
Foto: AFP

Iz HNS-a ističu jedno novo pravilo

16.11.2018.
10:27
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je u prilici osigurati čelno mjesto ljestvice svoje skupine u Ligi nacija, time i odlazak na Final four natjecanja. Put do tamo vodi preko Wembleyja na kojem će biti potrebno u nedjelju svladati Englesku koja se također nada osvajanju grupe i istoj nagradi.

Važna novost

Nakon što je Hrvatska na rasprodanom Maksimiru svladala Španjolsku 3-2, ubrzalo se i bilo navijača koji bi željeli prisustvovati utakmici u Londonu. Hrvatski nogometni savez zato je u suradnji s Engleskim nogometnim savezom i stadionom Wembley pripremio i objavio upute sa svim detaljima dolaska i boravka ondje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HNS-a ističu jedno novo pravilo, ono o zabrani unošenja ruksaka i torbi većih od formata A4 na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo ne smijete zaboraviti

Iz područja zaštite i sigurnosti HNS podsjeća:

'Molimo vas da imate na umu da će za ovu utakmicu sigurnosne mjere biti pojačane te svi navijači trebaju voditi računa o sljedećem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1) Strogo preporučamo svim navijačima da dođu na stadion najkasnije sat vremena prije početka utakmice.

2) Na stadionu Wembley primjenjuje se pravila o ograničenoj veličini torbi koje se unose na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3) Torbe veće od A4 papira neće biti moguće unijeti na stadion.

4) Provjere nositelja ulaznica i njihovih torbi obavljat će se na vanjskoj ograđenoj zoni prije ulaska na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5) Ako zbog medicinskih razloga na stadion trebate ponijeti određene predmete ili opremu, molimo vas da prije dana odigravanja utakmice posjetite help.wembleystadium.com/support/home, kako biste zatražili medicinsko izuzeće koje ćete morati ponijeti sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6) Svi proizvodi kupljeni u trgovini stadiona Wembley na dan utakmice bit će pakirani u prozirne plastične vrećice koje će biti moguće unijeti na stadion.

7) Nova pravila o unosu ograničene veličine torbi na stadion uvedena su kako bi se dodatno povećala sigurnost gledatelja te kako bi pristup stadionu na dane održavanja događanja bio još učinkovitiji. Nova pravila omogućit će brži prolaz gledatelja kroz brojače ulaznica te će im pružiti bolje sigurnosne uvjete unutar i izvan stadiona. Za više informacija upućujemo vas da pročitate odgovore na često postavljena pitanja, na sljedećoj poveznici: http://www.wembleystadium.com/Press/Press-Releases/2018/9/Wembley-restricted-bag-policy

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8) Vodite računa o predmetima koje je zabranjeno unositi na stadion. Cjeloviti popis zabranjenih predmeta možete pronaći ovdje: Wembley Stadium - Ground Regulations.

9) Hrana i pića - posjetiteljima se preporuča da ne nose hranu i pića na stadion, jer će se hrana i pića moći kupiti na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10) Molimo vas da imate na umu da tijekom utakmice nije dozvoljeno stalno stajanje u području gledališta stadiona. Stadion Wembley ljubazno moli sve navijače da se pridržavaju ovog pravila te da poštuju sigurnosne upute redara kako bi svi gosti mogli imati ugodno iskustvo na stadionu.'

Opširne upute kako, gdje i na koji način te sve o pravilima ponašanja pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo